bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄВС-волонтери у Польщу
28.07.2014

Період проекту -  з 1 вересня 2014 на 12 місяців

Місце волонтерства – місто Міліч (50 км від Вроцлава).

2 волонтера -  проект 2011-PL-310 допомога працівникам у реабілітаційному центрі  по роботі з неповносправними дітьми із помірними з ментальними проблемами, такими як аутизм, епілепсія, ДЦП, Даун синдром - асистування у їдальні, у побуті, соціальна реабілітації та допомога у організації дозвілля; різні ігри, допомога в групах самовираження – малювання, музика,  інш.

Деталі тут

 1 волонтер – проект 2011-PL-322 - різноманітна робота з молоддю і дітьми при головному офісі координуючої організації, у культурному центрі, в спортивному центрі, в місцевих школах (зустрічі із школярами, семінари) і т.п.

Деталі тут

  Що волонтер отримує: повне повернення витрат на дорогу в межах бюджету,  100%  забезпечення під час проекту (проживання, харчування, страхування, місцевий транспорт), а також кишенькові кошти.

По закінченні проекту  ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО НЕФОРМАЛЬНУ ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ

 Вимоги для кандидатів:

1) Формальні вимоги:  молода особа 19- 26 років, наявність закордонного паспорту, володіння розмовною англійською. Знання польської – додатковий плюс.

2) Якісні вимоги: мотивація та щире бажання щодо волонтерства у конкретному проекті; комунікабельність, певна соціальна зрілість. Волонтер також має подаватись СВІДОМО і розуміти свою відповідальність: бути ГОТОВИМ поїхати на ПОВНИЙ термін проекту і на цей час повністю присвятити свій час і енергію проекту. 

Для подання заявки потрібно надати лист-мотивацію англійською мовою на 1-2 стр. (про себе, інтереси, хобі, заняття, якщо є - попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і тд. ). Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої особисті і контактні деталі включно із телефоном. А також КОД ПРОЕКТУ.  Файл має містити у назві ваше Прізвище-ім’я. 

Надсилати заявки просимо на [email protected]  або через повідомлення в Контакті.  Заявки будуть розглядатись по мірі поступлення, але волонтера буде обрано не пізніше 10 серпня 2014р.

(Спілка Форум, уповноважений партнер ЄВС проекту)

Контакти

  • https://vk.com/erasmusevs

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.