bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄВС волонтер у місто Панявежис (Литва)
28.07.2014

Шукаємо мотивованого волонтера на вже затверджений ЕВС проект за програмою ЕРАЗМУС+ Європейського Союза в Литву (Панявежис). Волонтаріат у реабілітаційному центрі.

Період проекту -  з 1 вересня 2014 на 12 місяців

 Місце волонтерства – Литва, передмістя старовинного міста  Панявежиса, організація яка працює як реабілітаційний центр “Vilties Namai’ (“A House of Hope”) по роботі з неповносправними (в основному молоді від 18 років з ментальними проблемами, такими як аутизм, епілепсія, ДЦП, Даун синдром, глухота). Тут вони деякий час проживають і отримують соціальну реабілітацію. Місія організації полягає у підготовці неповносправних до самостійного життя, до соціальної інтеграції, навчити їх спілкуватися і співпрацювати із оточуючим світом.

 У чому полягає робота волонтера:  волонтерство є дуже популярним в країнах Європи.

Сфера діяльності EVS волонтера:

• Допомога працівникам центру (асистування у їдальні, у побуті)

• Соціальна реабілітації та організація дозвілля: організація екскурсій, цікавих програм, відвідування магазинів, або просто у прогулянках, різні ігри.

• Допомога у груповій трудотерапії – різних майстернях і гуртках

• Допомога в спортивних заходах (спільні тренування, спортивні свята тощо)

• Допомога в групах самовираження – малювання, музика, театр,  інш.

Все залежатиме від самого волонтера і його / її бажання бути активними і творчими.

 Вимоги для кандидатів:

1) Формальні вимоги:  молода особа 20- 27 років, наявність закордонного паспорту, тверде середнє володіння англійською та російською мовами.

2) Якісні вимоги: мотивація та щире бажання щодо волонтерства по темі проекту; відповідальність; креативність, повага та цікавість до інших національностей, комунікабельність, вміння бути самостійним і працювати в команді.

Волонтер має бути готовим  1) поїхати на повний термін проекту всі 12 місяців, 2) мати певну соціальну зрілість для того, щоб  адаптуватись до нового середовища і добре себе почувати протягом проекту віддалено від сім’ї і дому.

 Що волонтер отримує: повне забезпечення завдяки гранту європейського союзу. Включно із поверненням витрат на подорож, а також проживання, харчування, страхування, покриття місцевого транспорту і навіть щомісячні кишенькові.

По закінченні проекту  ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ -  ЄВС проекти визнані ЄвроСоюзом як неформальна освіта.

Для реєстрації потрібно: 1) Лист-мотивація на 1-2 стр. Бажано англійською, але допускається російською. УВАГА: Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої особисті і контактні деталі включно із телефоном 2) усміхнене фото (неформальне, прослідкуйте, щоб відскановане фото було розміром не більше 300 Кв)

Заявки Надсилати до Спілки Форум, уповноваженого партнера ЄВС проекту на [email protected]. Кінцевий термін - 1 серпня 2014.

Контакти

  • https://vk.com/erasmusevs

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.