bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з розробки інформаційної, комунікаційної стратегії та розвитку потенціалу
08.04.2014

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України» (далі – Центр) спільно з глобальним проектом LMG в Україні оголошує конкурс на прийом консультанта.

Основні обов’язки:

  1. Розробка трирічної комунікаційної стратегії для Центру на основі комунікаційного плану, аналізу учасників (визначення аудиторії, їх інтересів та питань), короткого дослідження учасників (для визначення їх очікувань та бажаних методів комунікації, типів інформації, котрі вони бажають одержувати, періодичність та ін.). Робота над комунікацією включатиме розробку стратегічних цілей та ключових меседжів. Для надання підтримки за даним напрямком проект LMG надасть консультантові «Настанови зі стратегій комунікації LMG» та інші матеріали, що можуть бути використані у якості зразків. Структура стратегії комунікацій Центру повинна бути погоджена Центром та може включати, наприклад, наступні розділи/питання: коротке викладення, суть діяльності Центру, проблеми комунікацій та відкриті можливості, мета та стратегічний підхід, цільова аудиторія та мова, меседжі, інструменти та канали (включаючи соціальні медіа) передачі повідомлень та задоволення інформаційних потреб різних аудиторій, річний план заходів, план моніторингу та оцінки та додатки.
  2. Розробка технічних  концепцій розробки веб-сайту Центру.
  3. Розробка для Центру планів/політик брендингу та маркування, що може також включати розробку або зміну логотипу(ів) Центру.
  4. Визначення та розробка наборів інструментів для внутрішніх та зовнішніх комунікацій, що будуть використовуватись Центром, включаючи шаблони протоколів зборів Центру, доповідних записок, аналітичних записок, рекомендацій експертів, показових зразків, прес-релізів, новин та річних звітів.
  5. Розробка річного плану заходів з комунікації, включаючи календар з визначенням кінцевих строків та осіб/груп, відповідальних за відхилення, для сприяння належному звітуванню та моніторингу впровадження плану, а також реакції аудиторії.
  6. Підготовка матеріалів та проведення одноденного тренінгу (або, за потреби, декілька тренінгів) за напрямком «практика ефективної комунікації та робота з мас-медіа».

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Досвід у наданні підтримки організаціям (бажано, як державного, так і приватного сектору) у розробці стратегії комунікацій та плану заходів з комунікацій.
  2. Досвід у розробці інструментів комунікації, а також політик установи щодо брендингу та маркування.
  3. Досвід, пов’язаний з комунікацією через соціальні мережі, включаючи «Facebook» та «Twitter».
  4. Вміння сприяти груповій роботі, заохочувати залучення учасників до роботи та забезпечувати відображення та врахування усіх питань та ключових ідей.
  5. Досвід проведення індивідуальних та групових співбесід, аналізу результатів співбесід.
  6. Досвід у проведенні тренінгів з комунікації.
  7. Відмінні навички підготовки письмових документів та аналітичних матеріалів.
  8. Високий рівень знань у ІТ, графічному дизайні та верстанні.
  9. Володіння російською та українською мовами.
  10. Бажане володіння англійською мовою.

Процедура подання резюме: будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист Алішеру Латипову на адресу: [email protected], та Ярославу Бриленко на адресу: [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Консультанат з розробки інформаційної, комунікаційної стратегії та розвитку потенціалу». Кінцевий термін подання резюме: 21 квітня 2014 року.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.