bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору тренерів
29.03.2014

Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» оголошує відкритий конкурс з відбору тренерів для проведення низки тренінгів за темою «Актуальні питання ведення випадку ТБ/ВІЛ ко-інфекції. Кращі вітчизняні та міжнародні практики щодо співпраці у галузі поєднаної інфекції ТБ/ВІЛ» для лікарів-фтизіатрів та лікарів-інфекціоністів, які працюють у протитуберкульозних закладах та центрах з профілактики та боротьби зі СНІДом та залучені до співпраці у галузі ТБ/ВІЛ ко-інфекції, включаючи заклади пенітенціарної системи.

Загальна інформація про проект

Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» (далі - МБФ) в рамках суб-грантової угоди з основним реципієнтом Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі - Глобальний фонд) – Державною установою «Український Центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» (далі - Центр) виконує Програму «Зниження захворюваності на туберкульоз в Україні шляхом розширення та покращення доступу до високоякісних послуг з профілактики та лікування туберкульозу» за кошти Глобального фонду («Програма»).  МБФ є основним партнером в реалізації стратегії підготовки кадрів в рамках Програми.  Навчальна програма розроблена для переорієнтації системи охорони здоров’я України на застосування сучасних економічно-ефективних методів контролю туберкульозу (ТБ) з використанням комплексного підходу до ведення випадку ТБ.  Навчальна програма МБФ спрямована на:

  • удосконалення знань щодо мети та завдань Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз в Україні;
  • удосконалення знань щодо сучасних підходів до забезпечення реалізації стратегії лікування ТБ під безпосереднім наглядом (DOTS) на основі міжнародних стандартів, заснованих на рекомендованій Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) стратегії «Зупинимо туберкульоз» (STOP TB);
  • покращення навичок  практичного застосування алгоритмів для надання високоякісних послуг з контролю ТБ, включаючи лабораторну діагностику туберкульозу, удосконалення методів лікування і моніторингу та оцінки ведення випадку туберкульозу на основі когортного аналізу;
  • підвищення кваліфікації з питань організації лікування під безпосереднім наглядом на стаціонарному та амбулаторному етапі лікування ТБ та ефективного подальшого ведення хворих на туберкульоз.

Зокрема, в рамках Програми передбачається проведення навчальних тренінгів з актуальних питань ведення випадку ТБ/ВІЛ ко-інфекції та кращих вітчизняних та міжнародних практик щодо співпраці у галузі поєднаної інфекції ТБ/ВІЛ, в яких візьмуть участь для лікарів-фтизіатрів та лікарів-інфекціоністів, які працюють у протитуберкульозних закладах та центрах з профілактики та боротьби зі СНІДом та залучені до співпраці у галузі ТБ/ВІЛ ко-інфекції, включаючи заклади пенітенціарної системи.

Мета та предмет конкурсу

Метою конкурсу є відбір тренерів для проведення тренінгів, що проводитиме МБФ, організатор конкурсу, в період квітня 2014 року по грудень 2015 р. 

Предметом конкурсу є конкурсна заявка/резюме, яка супроводжується іншими документами, що підтверджують кваліфікацію та тренерський досвід конкурсанта.

 Вимоги до учасників конкурсу

  • Закінчена вища медична освіта.
  • Наявність кваліфікаційної категорії та/або ступінь кандидата чи доктора медичних наук з фтизіатрії/інфекційних хвороб/епідеміології.
  • Наявність сертифікату про те, що спеціаліст пройшов навчання по темі тренінгу (тренінги в міжнародних або національних тренінгових центрах, навчання в клінічній ординатурі, аспірантурі тощо).
  • Наявність сертифікату, що підтверджує участь у тренінгу для тренерів (ТДТ) (перевагою є підтвердження кваліфікації тренера за темою тренінгу).
  • Досвід проведення семінарів/тренінгів в якості викладача/тренера (досвід проведення тренінгів за темою тренінгу є перевагою).

Учасник конкурсу має підтвердити кваліфікацію та відповідність встановленим критеріям відбору тренерів документально (копіями відповідних документів, дипломів, сертифікатів). Додатково можуть бути надані рекомендації та відгуки про роботу в якості тренера. Тренери повинні мати можливість проводити  п’ятиденні тренінги з відривом від основної роботи, за необхідності з виїздом в інший регіон України для проведення тренінгу. До участі в конкурсі допускаються особи, що відповідають усім вказаним вимогам.

Обсяг робіт

Протягом квітня 2014 року – грудня 2015 р. згідно з затвердженим тренінговим планом планується провести дев’ять (9) п’ятиденних тренінгів для лікарів-фтизіатрів та лікарів-інфекціоністів, які працюють у протитуберкульозних закладах та центрах з профілактики та боротьби зі СНІДом та залучені до співпраці у галузі ТБ/ВІЛ ко-інфекції, включаючи заклади пенітенціарної системи.

Кількість учасників тренінгу – 25 слухачів.  Час проведення – з 9.00 до 18.00 у робочі дні.  Тренінги проводитимуться двома тренерами у команді.

Організатор конкурсу забезпечує матеріально-технічний супровід навчальних тренінгів та надає затверджені тренінгові матеріали, зокрема, програму тренінгу, навчальні модулі, презентації, до- та післятренінгові анкети з оцінки якості знань учасників, анкети оцінки тренінгу тощо.

По завершенню тренінгу не пізніше п’яти (5) робочих днів тренер має подати звіт про проведений тренінг, складений за затвердженим форматом, оригінали до- та післятренінгових анкет та анкет оцінки тренінгу, фінальний список учасників тренінгу, список щоденного відвідування тренінгу за підписами учасників.

Оплата послуг

Передбачається фіксована оплата послуг тренера згідно з укладеною угодою між МБФ та тренером, яка сплачується після отримання та затвердження МБФ акту приймання – передачі наданих послуг та звіту про тренінг з додатковою документацією на паперових та електронних носіях.

Визначення кандидатів-переможців конкурсу

Для визначення кандидатів-переможців конкурсу буде створено комісію, яка розгляне подані на конкурс документи, та обере переможців, які відповідають встановленим критеріям.

Документи для участі у конкурсі  мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] або поштою за адресою: м. Київ, 01033, вул. Шота Руставелі, 25 Б, МБФ «Організація оптимальних технологій в сфері охорони злоров’я». В темі листа, будь ласка, зазначте «Тренер_ТБ/ВІЛ”.

Кінцевий термін подання заявок/резюме на конкурс – 10 квітня 2014 р., 11:00. Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

_______________________________________________________________________________________

До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу Організатор конкурсу визначає, виходячи з мети, цілей та завдань конкурсу. 

Організатор конкурсу подає на затвердження список переможців конкурсу основному реципієнту Глобального фонду – ДУ «Український Центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України»».  Рішення Організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Причини відмови у відборі в якості тренера не повідомляються та не обґрунтовуються.  Після затвердження  Організатор конкурсу укладає угоди з переможцями конкурсу на проведення тренінгів згідно із затвердженим тренінговим планом.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена невірно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним/нею інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.   Бажаємо Вам успіху!

Контакти:

МБФ «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я»

вул. Шота Руставелі, 25 Б

м. Київ, 01005

тел./факс: (+380 44) 288 1095 
електронна пошта: [email protected]

Контакти

  • тел.: (+380 44) 288 10 95 Мальчевська Олена

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.