bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародні волонтерські табори з охорони довкілля запрошують тебе
26.02.2014

Волонтерський проект – це декілька тижнів твого життя, які ти витрачаєш з користю, допомагаючи тому, хто цього потребує. Це твій шанс докласти своїх зусиль в ту працю, яка не залишає тебе байдужим. До цього безкоштовно додаються десятки нових друзів з різних країн світу, тисячі посмішок та обійм, безцінний міжнародний культурний обмін, руйнування стереотипів, сотні нових слів до словникового запасу іноземної мови, такий досвід, який може змінити все твоє життя.

Якщо ти обожнюєш відпочивати та працювати на природі, якщо за будь-якої можливості ти кидаєш запилене місто, любиш спостерігати, як розквітаютьквіти, а гори – це те місце, на яке ти готовий проміняти комфорт великого міста, якщо в тебе серце крається, коли ти бачиш, як забруднюється навколишнє середовище і думаєш, чому ніхто нічого не намагається змінити? Почни першим – стань тим, хто змінює світ на краще!
 
Усі небайдужі запрошуються шукати волонтерські проекти майже у всіх країнах світу, у тому числі і в Україні, на сайті www.workcamps.info за темою 10: Environment protection.
 
Хочеш порівняти зоряне небо свого міста з дійсно зоряним небом півдня Бельгії? Уяви 2 тижні у надзвичайно гарному природньому заповіднику і уяви, що ти будеш тим, хто докладе зусилля, щоб зробити його ще красивішим, відновлюючи біорізноманіття на цій території разом з професіоналами. Більше інформації знайдіть за посиланням.
 
А може, ти бажаєш переконатися, що найніжніше молоко дають саме корови в Альпійських лугах Австрії? Долучись до збереження чарівної природи Альп — шукай більше інформації за посиланням.
 
Уяви тиху і зелену східну Швейцарію з глибокими долинами і крутими пагорбами.. А тепер уяви себе серед гір біля вогнища з міжнародними друзями після спільної праці над створенням природного парку. Знаходь детальний опис проекту за посиланням.
 
Чекаємо на ваші заявки.
Детальна інформація.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.