bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтер для роботи з дітьми з особливими потребами у Польщі (Варшаві)
18.02.2014

ГО “Подільська агенція регіонального розвитку” разом із партнерськими польськими організаціями запрошують до співпраці у сфері організації дитячого дозвілля (для дітей із проблемами зору) українську молодь віком від 18 до 30  років. 

В рамках проекту, націленого на розвиток дітей у дошкільних навчальних закладах Варшави, кожен учасник стає волонтером на період від 7 до 10 місяців. Робота із такими дітьми охоплює наступне: допомога у пізнанні малюками довколишнього світу, предметів та явищ з їхнього оточення; навчання користуватися обладнанням, доступним для них під час заннять; допомога у організації культурних та громадських заходів; а також допомога у побутовому догляді (харчування, переодягання, тощо). 

Волонтери на протязі проекту матимуть можливість ознайомитись із великою кількістю методик для роботи з дітьми з особливими потребами, здобути цінний та унікальний досвід, а також брати участь у
різних семінарах та тренінгах, організованих у дитячому садочку.

Проект для підтримки дітей з особливими потребами (вікова група 8 - 13 років) реалізовуватиметься у передмісті Варшави у спеціалізованому закладі. Обов’язки волонтерів охоплюватимуть: організацію дитячого дозвілля у позаурочний час, допомога у реалізації побутових потреб дітей, а також у підготовці домашніх завдань.

Волонтери матимуть можливість спілкуватися зі своїми колегами з інших країн, які також допомагають дітям у цьому закладі. Кожному добровольцеві буде запропоновано безкоштовний курс польської мови. Волонтери здобудуть унікальний досвід роботи із дітьми з особливим потребами, а також стануть учасниками багатьох методичних заходів (тренінгів, майстер-класів, тощо).

Вимоги до кандидатів:

  • вік від 18 до 30 років;
  • бажання працювати з маленькими дітьми\дітьми старшої вікової групи;
  • знання польської та\або освіта чи робочий досвід у даному напрямку (бажано).

Усіх охочих просимо надсилати СV та мотиваційного листа (англійською мовою) на адресу [email protected] до 22 лютого 2014 року.

Контакти

  • ГО ”ПАРР”
  • м. Вінниця
  • Червоних партизан 7
  •  +380432694432

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.