bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець з розробки політики, «дружньої» до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД
04.02.2014

ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ” оголошує відкритий конкурс виконавця робіт з  розробки політики, «дружньої» до ЛЖВ, та системи звернень і переадресації ЛЖВ та представників груп найвищого ризику (ГНР) у випадку стигми та/або дискримінації в лікувально-профілактичних закладах (ЛПЗ) проекту “Зменшення стигми та дискримінації, пов’язаної з ВІЛ, до представників груп найвищого ризику в медичних закладах України” (RESPECT) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Обсяг робіт:

Виконавець робіт з  розробки політики, «дружньої» до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД (далі – ЛЖВ), та системи звернень і переадресації ЛЖВ та представників груп найвищого ризику (ГНР) у випадку стигми та/або дискримінації в лікувально-профілактичних закладах (ЛПЗ),  виконує такі роботи:

1. Розробляє гендерно-чутливу політику, «дружню» до ЛЖВ та представників ГНР, задля впровадження в пілотних ЛПЗ м. Києва та м. Донецька (далі - політика), яка включатиме механізм документування, відслідковування та реагування на випадки стигми та дискримінації по відношенню до ЛЖВ та представників ГНР адміністрацією ЛПЗ та/або міських/обласних управлінь охорони здоров’я.

2. Розробляє систему звернень та переадресації  ЛЖВ та представників ГНР у випадку  стигми та/або  дискримінації в ЛПЗ, яка включатиме:

-  механізм фіксації випадків стигми та дискримінації;

-  алгоритм самостійних дій ЛЖВ та представників ГНР задля захисту своїх прав;

- алгоритм залучення спеціалістів ВІЛ-сервісних організацій, якщо ЛЖВ та представник ГНР не в змозі самостійно захистити свої права у випадку стигми та дискримінації в ЛПЗ;

- механізм дій представників ВІЛ-сервісних НУО щодо представлення інтересів ЛЖВ та представників ГНР в ЛПЗ та/або міських/обласних управліннях охорони здоров’я задля захисту їх прав.

3. Представляє розроблену  політику та систему звернень і переадресації членам робочої групи проекту, до складу якої входять ЛЖВ та представники ГНР, та доопрацьовує, згідно коментарів робочої групи.

4. Виконує роботу щодо підготовки презентацій за розробленою політикою, «дружньої» до ЛЖВ, а також системою звернень та переадресації ЛЖВ у випадку стигми та дискримінації  в ЛПЗ у форматі PowerPoint.

5. Представляє розроблену політику, «дружню» до ЛЖВ, а також систему звернень та пере адресації ЛЖВ у випадку стигми та дискримінації  в ЛПЗ під час робочої зустрічі за участі головних лікарів/заступників головних лікарів пілотних ЛПЗ м. Києва та м. Донецька.

 Вимоги до кандидатів:

-          вища  освіта (медична, юридична, громадське здоров’я, соціальна робота);

-          досвід роботи в сфері  ВІЛ/СНІД  не менше 3 років;

-          досвід захисту прав ЛЖВ та/або представників ГНР в медичних закладах у випадку стигми та дискримінації;

-          досвід впровадження програм/проектів щодо попередження стигми та дискримінації в медичних закладах, налагодження співпраці між ВІЛ-сервісними НУО та ЛПЗ (бажано);

-          знання англійської мови (вітається).

Термін виконання робіт: з 01 березня по 31 травня 2014 р.

 Перелік документів, які необхідно подати:

 1. Резюме/CV з описом релевантного досвіду.

2. Мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості до даного конкурсу, що містить інформацію щодо осіб або організацій, до яких можна звернутися за рекомендаціями (бажано з контактними телефонами).

3. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до Оголошення).

4. Документи на підтвердження кваліфікації.

5. Інформація щодо відповідності учасника умовам конкурсу (Додаток 1 до Оголошення).

 Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected]  з  поміткою в темі листа «Виконавець робіт з  розробки політики, «дружньої» до ЛЖВ, та системи звернень і переадресації ЛЖВ та представників груп найвищого ризику (ГНР) у випадку стигми та/або дискримінації в лікувально-профілактичних закладах (ЛПЗ)».

 Термін подання документів: з 03 по 17 лютого 2014 р.,  реєстрація документів завершується о 18:00.

 Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

Контакти

  • ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»
  • Оксана Гаврилюк
  • фахівець відділу закупівель
  • м. Київ
  • вул. Межигірська 87-Б
  • [email protected]
  • (044) 467-75-67
  • 467-75-69
  • 467-75-84
  • (внутрішній 645)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.