bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виконання аудиту фінансової звітності проекту «Торговельна політика і практика в Україні»
09.01.2014

ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» оголошує конкурс пропозицій на виконання аудиту фінансової звітності проекту «Торговельна політика і практика в Україні», як це передбачено Угодою між ГО «Інститут економічних досліджень і політичних консультацій» та Шведським агентством з питань міжнародного співробітництва (Sida). Аудит повинен здійснюватися відповідно до міжнародних стандартів аудиту, встановлених Міжнародною федерацією бухгалтерів (IFAC). Аудит повинен здійснювати зовнішній, незалежний і кваліфікований аудитор (дипломований бухгалтер). 

Передбачається, що угода на надання аудиторських послуг буде підписана з переможцем конкурсу не пізніше 3 лютого 2014 року.

 

Очікується, що результати аудиту будуть представлені Інституту економічних досліджень та політичних консультацій не пізніше 20 березня 2014 року

Переможцем стане претендент, пропозиція якого відповідає вимогам, які містяться у тендерному оголошенні, і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії належного виконання.

 

Запитання щодо умов тендеру можна задавати у електронному вигляді до 15 січня 2014 року. Відповіді на запитання будуть розміщені на сайті Інституту. 

Усі питання та роз’яснення, а також документи на тендер надсилаються на електронну адресу [email protected].ua до уваги Надії Затірки, менеджера з закупівель Інституту.

 

Будь-ласка, зазначте в темі електронного листа: «ЗНП № 14/27/12/2013 Аудит фінансової звітності проекту «Торговельна політика і практика в Україні».

 

Запрошуємо взяти участь у тендері на надання аудиторських послуг. Кінцевий термін подачі документів 18:00 за київським часом 20 січня 2014 року.

Детальніше 

 

З повагою,

Ігор Бураковський

Голова Правління

ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.