bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координатор з питань взаємодії з Державною пенітенціарною службою України
18.12.2013

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України» оголошує конкурс на прийом консультанта до групи впровадження гранту 10 раунду Глобального фонду.

Основні обов’язки:

  1. Контроль за виконанням робочого плану проекту в частині надання комплексних послуг ВІЛ-інфікованим пацієнтам, які перебувають в установах Державної пенітенціарної служби України (далі – ДПтС).
  2. Координація роботи фахівців групи реалізації проекту ДПтС з працівниками Центру з програмних, фінансових, організаційних питань.
  3. Представлення Центру у відносинах з ДПтС, МОЗ України, основними реципієнтами, іншими державними органами та неурядовими, міжнародними організаціями з питань впровадження проекту, у тому числі на конференціях, круглих столах, спільних нарадах тощо.
  4. Контроль за своєчасністю подання ДПтС звітів про виконання проекту, надання, за необхідності, організаційно-методичної, технічної допомоги фахівцям ДПтС.
  5. Надання інформації про досягнення цільових значень показників ефективності проекту в частині ДПтС для піврічної звітності донору.
  6. Контроль за документуванням та дотриманням процедур внутрішнього контролю в Центрі щодо проекту ДПтС.
  7. Надання оперативної інформації керівництву Центру щодо впровадження проекту ДПтС, у тому числі підготовка та представлення інформації у вигляді презентацій, звітів, доповідей.
  8. Аналіз впровадження проекту ДПтС та підготовка рекомендацій субреципієнту, керівництву Центру для удосконалення роботи та досягнення ефективності проекту. У разі необхідності – здійснення моніторингових, наставницьких візитів до установ ДПтС.
  9. Координація роботи групи впровадження проекту ДПтС з іншими проектами, які реалізовуються в Україні та спрямовані на надання послуг ВІЛ-інфікованим пацієнтам, які перебувають в установах ДПтС. Забезпечення взаємодії з такими проектами та недопущення подвійного фінансування.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта у галузі управління охороною здоров’я, проектного менеджменту або інших суспільних наук.
  2. Досвід роботи у галузі охорони здоров’я не менше трьох років.
  3. Відмінне знання української мови, грамотність.
  4. Організаторські здібності, вміння здійснювати поточний моніторинг та узагальнюючий аналіз проектної діяльності.
  5. Володіння англійською мовою та досвід роботи у галузі охорони здоров’я в установах ДПтС буде перевагою.

Процедура подання резюме: будь ласка, надішліть своє резюме українською мовою на адресу [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Координатор з питань взаємодії з Державною пенітенціарною службою України».

Кінцевий термін подання резюме: 31 грудня 2013 року. За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.