bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст відділу закупівель та постачання
03.10.2013

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України»оголошує конкурс на прийом консультанта в рамках реалізації гранту 9 раунду Глобального фонду.

Основні обовязки:

  1. Брати участь в процесі управління та координації споживання/рівня запасів виробів медичного призначення на центральному рівні.
  2. Проводити на регулярній основі аналіз залишків виробів медичного призначення на регіональному рівні на підставі щомісячних звітів отриманих з регіонів.
  3. Надавати рекомендації щодо раціонального використання виробів медичного призначення в співробітництві з відділом лікування
  4. Розробити аналітичні інструменти для відстеження надлишків/нестачі, термінів придатності, термінів реєстрації виробів медичного призначення.
  5. Проводити моніторинг наявних залишків виробів медичного призначення в регіонах шляхом здійснення моніторингових візитів. 
  6. Надавати рекомендації в співробітництві з агентом із закупівель щодо внесення змін до запланованих кількостей до закупівлі (витратні матеріали, препарати тощо).
  7. Здійснювати взаємодію з державними установами та ключовими партнерами з питань закупівель та постачання.
  8. Співпрацювати із агентом із закупівель з питань проведення контролю якості в рамках реалізації проекту Глобального фонду та для забезпечення відповідності рекомендаціям Глобального фонду з контролю якості (зокрема, проведення лабораторного контролю зразків, комунікація з уповноваженими лабораторіями).
  9. Брати участь в засіданнях тендерних комітетів Основного реципієнту та cуб-реципієнтів для забезпечення відповідності закупівельним процедурам погодженим Глобальним фондом.
  10. В межах власної компетенції брати участь в семінарах, робочих зустрічах, присвячених питанням закупівель та постачання.
  11. Виконувати інші завдання (в межах власної компетенції) за дорученням менеджера із закупівель.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта (бажано фармацевтична);
  • Професійний досвід в галузі закупівель та постачання (не менше 2 років);
  • Високий рівень комп’ютерної грамотності (Інтернет, пакет MS Office, e-mail);
  • Середній рівень знання ділової англійської мови,  високий рівень знання української та російської мови;
  • Вміння одночасно координувати різні активності, наявність аналітичних здібностей;
  • Високий рівень комунікативних навичок.

Процедура подання резюме: будь-ласка, надішліть своє резюме українською мовою на адресу [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Спеціаліст відділу закупівель та постачання».Кінцевий термін подання резюме: 17 жовтня 2013 року. За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.