bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер з юридичних питань
01.10.2013

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України» оголошує конкурс на прийом консультанта в рамках реалізації гранту 9 раунду Глобального фонду.

Основні обов’язки:

1.Координація та безпосередня участь у юридичному супроводженні активностей менеджерів та спеціалістів Програми:

1.1. Координація роботи юрисконсульта та юрисконсульта департаменту закупівель, у тому числі розмежування їх відповідальності, організація чіткої взаємодії та забезпечення якісного виконання завдань.

1.2. Надання юридичних консультацій та роз’яснень з юридичних питань, усних та письмових довідок та висновків щодо застосування законодавства України, внутрішніх політик та процедур ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» з питань, що виникають в роботі та стосуються діяльності в рамках реалізації Програми.

1.3. Моніторинг змін у законодавстві України, які так або інакше можуть стосуватися реалізації Програми та надання відповідних консультацій, юридичних довідок, висновків, прогнозів менеджерам та спеціалістам Програми.

1.4. Організація взаємодії спеціалістів з юридичних питань та надання правової допомоги субреципієнтам з питань, що стосуються виконання Програми.

1.5. Організація надання правової допомоги регіональним закладам охорони здоров’я з питань реалізації Програми.

2. Робота з правовими актами та договорами:

2.1. Участь у розробленні проектів правових актів, які стосуються реалізації Програми (загальнодержавного, регіонального та локального рівнів), участь в узгоджувальних нарадах, робочих зустрічах з обговорення проектів таких актів.

2.2. Участь у розробленні внутрішніх процедурних документів ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України»: політик, стандартних операційних процедур, правил, інструкцій тощо, які стосуються реалізації Програми.

2.3. Правовий аналіз та остаточне візування проектів меморандумів про взаєморозуміння, договорів, які планується підписати від імені ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України».

3. Взаємодія з державними органами:

3.1. Юридичне супроводження взаємодії ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» з уповноваженим органом управління, іншими центральними органами виконавчої влади, дозвільними та контрольними органами (зокрема, з питань отримання ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» ліцензій, дозволів тощо, необхідних для виконання програмних активностей).

3.2. Представлення інтересів ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» в судових органах як позивача, відповідача, третьої особи або будь-якого іншого учасника процесу у справах, які стосуються Програми.

4. Взаємодія з донором, партнерами та іншими особами:

4.1. Супроводження взаємодії ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» з Глобальним фондом та його локальним агентом в Україні з юридичних питань, у тому числі складання для них юридичних довідок, висновків, відповідей на запити тощо.

4.2. Представлення інтересів ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» з юридичних питань, що стосуються Програми, під час взаємодії з партнерами – всеукраїнськими, міжнародними громадськими та урядовими організаціями тощо.

4.3. Юридичне супроводження взаємодії ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» з постачальниками на етапах підготування, підписання та виконання договорів, зокрема, проведення узгоджувальних нарад, переговорів, складання протоколів розбіжностей, претензій тощо.

4.4. Участь у нарадах, робочих зустрічах, засіданнях за завданням керівництва
ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» і представлення на них правової позиції ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» з питань, що стосуються реалізації Програми.

Основні кваліфікаційні вимоги:

  • вища юридична освіта;
  • досвід роботи юрисконсультом від 3-х років;
  • знання цивільного, фінансового, господарського, адміністративного законодавства України, організації договірної роботи;
  • відмінне знання усної та письмової ділової української мови;
  • володіння англійською мовою на рівні upper-intermediate.

Додаткові кваліфікаційні вимоги:

  • досвід роботи юрисконсультом у державних установах або установах громадського здоров’я;
  • наявність попереднього досвіду юридичного супроводження тісної взаємодії організації з центральними органами виконавчої влади.

Процедура подання резюме: будь-ласка, надішліть своє резюме українською мовою на адресу [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Менеджер з юридичних питань». Кінцевий термін подання резюме: 16 жовтня 2013 року. За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.