bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант для надання технічної допомоги неурядовим організаціям за ЕПВ “Project Start”
05.09.2013

Головною метою проекту USAID «Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні” (RESPOND) є надання допомоги уряду України в зниженні рівня передачі ВІЛ-інфекції серед найбільш уразливих груп населення та їх сексуальних партнерів за рахунок поліпшення безперервності профілактики, догляду, лікування та інших допоміжних послуг, що надаються місцевими організаціями. Проект здійснює свою діяльність у восьми областях: Львівській, Одеській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській, Полтавській, Запорізькій, та Черкаській.

Однією із задач проекту «RESPOND» є впровадження ефективних поведінкових втручань (ЕПВ) серед груп ризику в Україні. Наразі, Проектом впроваджується три ЕПВ: Street Smart – спрямоване на надання допомоги підліткам групи ризику з метою профілактики інфікування ВІЛ; Project Start – спрямоване на надання допомоги людям, які звільняються з місць позбавлення волі, знизити ризиковану поведінку, яка може призвести до інфікування ВІЛ/ІПСШ/гепатитами, після звільнення з місць позбавлення волі; Mpowerment – спрямоване на профілактику інфікування ВІЛ серед чоловіків, які мають секс із чоловіками (ЧСЧ) і формування в громаді молодих ЧСЧ соціальної норми, спрямованої на практику безпечного сексу і тестування на ВІЛ.

Основна мета консультативної/технічної підтримки:

Проект «RESPOND»впроваджує ефективні поведінкові втручання серед груп ризику через надання грантів неурядовим організаціям. Такі гранти здійснюються у декількох регіонах України: Дніпропетровській, Львівській, Чернігівській, Одеській, Миколаївській областях. Метою грантів є пілотування ЕПВ в умовах України. Неурядові організації, які здійснюють гранти пройшли відповідне навчання з впровадження ЕПВ. Наразі триває перший етап впровадження втручань і неурядові організації потребують технічної допомоги, яка би допомогла максимально ефективно впроваджувати ЕПВ.

Технічна допомога передбачає такі види допомоги як менторські візити в організації, проведення тренінгів у разі необхідності, робочих зустрічей, он-лайн консультування за потреби. 

Проект «RESPOND» шукає консультанта для надання технічної допомоги неурядовим організаціям за ЕПВ:

Project Start – надання допомоги людям, які звільняються з місць позбавлення волі, знизити ризиковану поведінку, яка може призвести до інфікування ВІЛ/ІПСШ/гепатитами, після звільнення

Консультант має відповідати таким вимогам

  • Освіта у галузі психології, соціальної роботи або інших дотичних сферах;
  • Досвід роботи з людьми, які перебувають в місцях позбавлення волі, щонайменше 5 років;
  • Досвід адаптації та впровадження ефективних поведінкових втручань;
  • Хороше розуміння когнітивно-поведінкових теорій;
  • Досвід підготовки тренінгових матеріалів;
  • Хороші тренерські навички;
  • Знання англійської мови.

Усіх зацікавлених просимо надіслати своє резюме англійською мовою та фінансову пропозицію (грн. за 1 робочий день).

Кінцевий термін подачі: 13 вересня 2013 року

Пропозиції подавати  електронною поштою на адресу [email protected]  (копія [email protected] )

У темі листа зазначити  одну із трьох ЕПВ, на яку подається пропозиція: Project Start

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.