bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Eксперт з інформаційних технологій
05.09.2013

Координатор проектів ОБСЄ в Україні оголошує конкурсний відбір на посаду експерта з інформаційних технологій для відбору програмного забезпечення, яке дозволяє створювати SCORM-сумісний контент та проведення тренінгу з його використання.

Обов’язки:

  1. Розробити вимоги для того, щоб визначити, яке програмне забезпечення буде найбільш придатним  для створення SCORM-сумісного контенту для існуючої системи дистанційного  навчання (LMS) та найбільш зручним для використання в ЦВК.
  2. Провести пошук  продуктів програмного забезпечення, зробити порівняльний аналіз доступних опції та обрати дві найкращі та найбільш вигідні опції.
  3. Пересвідчитись, що пакети SCORM-сумісного контенту, які створюватимуться за допомогою програмного забезпечення, повністю підтримуватимуться та точно      відображатимуться в існуючій системі дистанційного навчання (LMS)      (наприклад, що версії/видання SCORM, які підтримуються програмним      забезпеченням повністю відповідають тим, що підтримує система (LMS) і      т.д.).
  4. У співробітництві з Інформаційним відділом ЦВК провести тестування попередньо обраного програмного забезпечення шляхом установки його тестових/безкоштовних  версій на комп’ютери ЦВК та пересвідчитись, що вибрана опція працює належним чином.
  5. Після того, як  програмне забезпечення буде придбане, провести дводенний тренінг для  експертів КП ОБСЄ та співробітників ЦВК в Києві та навчити їх      користуватися таким програмним забезпеченням, створювати з його допомогою інтерактивні курси та робити їх SCORM-сумісними.
  6. Надати консультації стосовно роботи програмного забезпечення. Консультації надаватимуться за запитом на протязі одного місяця та складатимуть загалом не більше двох робочих днів.

Якщо експерт мешкає не в м. Київ, очікується, що він/вона здійснить два робочі візити до м. Київ. Кожен з візитів включатиме два повних робочих дні, на протязі котрих експерт працюватиме над завданнями. КП ОБСЄ покриє витрати, пов’язані з відрядженням.

Вимоги до кандидата:

  • Диплом про вищу освіту в галузі інформаційних технологій, розробки      програмного забезпечення, управління/менеджменту в сфері освіти або інших      близьких галузях.
  • Професійний досвід зі створення контенту за допомогою SCORM-сумісного      програмного забезпечення обов’язковий.
  • Професійний досвід з використання пакетів SCORM-сумісного контенту в      дистанційному навчанні та їх інтеграції до систем дистанційного навчання (LMS).
  • Професійний досвід впровадження в організаціях стандартів/специфікацій  SCORM.
  • Досвід з проведення тренінгів або викладання лекцій буде додатковою перевагою.
  • Досвід роботи з міжнародними організаціями, урядовими структурами та НУО буде додатковою перевагою.
  • Відмінні комунікаційні навички.
  • Самодисципліна та здатність працювати в умовах стислих строків.
  • Гнучкість та здатність адаптуватись до непередбачених змін у графіку.
  • Відмінні знання англійської або української або російської мови.

Для участі у конкурсі прохання подавати заявки, використовуючи електронну аплікаційну систему, яка знаходиться на сайті, номер вакансії: VNUKRC00152. У разі виникнення ускладнень з онлайн-системою, Ви можете заповнити Анкету для подання заявки на вакансію в ОБСЄ, яку можна знайти на сайті. Заповнену Анкету слід надсилати за адресою [email protected], зазначивши назву посади у темі листа. Заявки приймаються до 18 вересня 2013 року. Заявки, отримані після зазначеної дати, розглядатися не будуть. Умови контракту та завдання докладніше обговорюватимуться під час співбесід з фіналістами.

ОБСЄ прагне досягти більш збалансованого представництва жінок і чоловіків у межах Організації. ОБСЄ заохочує подавати заявки на зазначену посаду як чоловіків, так і жінок.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.