bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Жива карта Сімферополя»: створення групи волонтерів для проведення екскурсій по місту
31.08.2013

Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» спільно з програмою Волонтери ООН переходять на 2-й єтап по створенню карти молодіжної активності Сімферополя. Наступний крок - це розробка маршруту та створення групи волонтерів для проведення екскурсій по місту.

У рамках реалізації другого етапу проекту «Жива карта Сімферополя» буде розроблено екскурсійний маршрут, а також створена група волонтерів з 20 молодих людей, готових проводити екскурсії по Сімферополю. Для групи волонтерів буде проведена відкрита лекція з історії Сімферополя, тренінг з лідерства та волонтерства, а також майстер-клас з публічних виступів.

Екскурсії будуть проводитися за новим альтернативним маршрутом «Інший Сімферополь, той який ми ще не знаємо». Волонтери дізнаються про цікаві факти історії міста, о місцях вільного навчання, особистісного та фізичного розвитку, а також спробують себе у ролі екскурсовода, проводячи екскурсії по Сімферополю. Безкоштовні екскурсії будуть проводитися регулярно раз на тиждень для студентів сімферопольських ВНЗ, місцевих жителів, туристів та всіх бажаючих.

Якщо ви вже вирішили, що цей проект вам цікавий і ви готові стати частиною команди волонтерів, будь ласка, заповніть коротку реєстраційну форму до 15 вересня за посиланням або зв’яжіться з організаторами.

На сьогоднішній день в Україні є багато успішних прикладів, як місцеві молоді люди завдяки проведенню подібних екскурсій привносять зміни для розвитку своїх міст. Наприклад, приїхавши до Львова, Києва, Запоріжжя або Одеси ви можете приєднатися до таких екскурсій і відкрити ці міста по-новому. На знак подяки за бажанням ви можете залишити чайові волонтерам.

У Сімферополі є багато цікавих місць, про які ми мало знаємо, які ми можемо показати мешканцям та гостям міста, так давайте ми це зробимо і самі дізнаємося про НАШ СІМФЕРОПОЛЬ!

Ми запрошуємо активних та ідейних людей, готових розвивати Сімферополь і розповісти про нього людям, які в ньому живуть, нашій країні та Світу.

Для набору волонтерів будуть проведені презентації проекту у ВНЗ Сімферополя, а також у місцях зустрічей молоді.

Контакти:

Ганна Захарова,
Тел. (050) 480-60-61,
[email protected]

Дмитро Притуленко,
Тел. (050) 765-76-14,
[email protected]

За новинами проекту «Жива карта Сімферополя» можна стежити на сайті Кримський громадянській простір, а також у соціальних мережах: Facebook,  Vkontakte.

Контакти

  • Ганна Захарова
  • Тел. (050) 480-60-61
  • Дмитро Притуленко
  • Тел. (050) 765-76-14

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.