bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Потрібен EVS волонтер на рік в заповідник (національний парк) в Литву
21.08.2013

Шукаємо відповідальну і мотивовану молоду особу по програмі EVS (Європейська Волонтерська Служба, що повністю фінансується Євросоюзом, тобто безкоштовна і все покривається) для волонтеріату у природоохоронному заповіднику у Литві з вересня 2013.

Проект відбувається в рамках програми “Молодь в Дії” за повної фінансової  підтримки Європейської Комісії.

Період проекту -  з 15 вересня 2013 на 10 місяців

Місце волонтерства – Заповідник Krekenava regional park -  парк по охороні природної спадщини (заповідник).

У чому полягає робота волонтера:  різноманітна  допомога співробітникам парку: робота в освітньому центрі при парку (спілкування із школярами і відвідувачми щодо охорони природи), супровід груп по екскурсіях та атракціях, які пропонує парк (каное, велосипедні маршрути, екостежини і тп), а також допомога у  відновлення природного ресурсу (допомога у посадці/обрізці дерев/кущів/квітів і тп), моніторінг місць відпочинку туристів,  допомога у проведенні «зелених» уроків і семінарів по природоохороні для дітей та молоді, допомога у впорядкуванні малих архитектурних форм  заповідника (стенди, паркани, тп)

Для волонтера також відкриті всі туристичні принади національного парку (каное, купання/плавання, рибалка, інш).

Що волонтер отримує: 90% покриття витрат на дорогу, 100% покриття витрат на візу та 100%  забезпечення під час проекту (проживання, харчування, страхування, місцевий транспорт), а також щомісячні дрібні  кишенькові гроші (€80).

По закінченні проекту  ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО НЕФОРМАЛЬНУ ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ

Подивіться відгуки наших колишніх ЕВС волонтерів в Контакті, в тому числі тих. хто працював у Литві у національних парках

Вимоги для кандидатів:

  • молода особа 20- 28 років, обов'язкова наявність закордонного паспорту, володіння російською та англійською (сердній і вище рівень)
  • досвід або спеціальна освіта НЕ ПОТРІБНІ. Головне - ґрунтовна мотивація та щире бажання щодо волонтерства у конкретному проекті,  КОМУНІКАБЕЛЬНІСТЬ і КРЕАТИВНІСТЬ!
  • розуміння своєї відповідальності-  бути ГОТОВИМ поїхати на ПОВНИЙ термін проекту з ВЕРЕСНЯ 2013 і на період проекту повністю присвятити свій час і енергію ЄВС.

 Для заявки потрібно: 1) Лист-мотивація англійською або російською на 1-2 стр (про себе, інтереси, хобі, заняття, якщо є - попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і тд. Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні особисті і контактні деталі включно із телефоном 2) усміхнене фото (неформальне, прослідкуйте, щоб відскановане фото було розміром не більше 300 Кв)

 Заявки Надсилати на [email protected] . Заявки будуть розглядатись по мірі поступлення - вакансія ТЕРМІНОВА.

Контакти

  • [email protected]
  • Спілка Форум
  • уповноважений партнер ЄВС проекту

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.