bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Термінова вакансія EVS волонтера
20.08.2013

ЩО ТАКЕ Волонтер EVS (Європейська Волонтерська служба) – молода особа, яка не словом, а справою хоче міняти світ на краще і безкорисливо допомагати іншим. Одночасно провести незабутній рік в європейській країні, познайомитись і назавжди подружитись із однодумцями - молодими волонтерами з різних країн світу, покращити англійську і вивчити нову мову і все це БЕЗКОШТОВНО, адже програма фінансується Європейським Союзом (кожен проект отримує грант, який покриває всі витрати волонтера)

 Період проекту в Естонії -  з жовтня  2013 на 10 місяців

Місце волонтерства –  чудове приморське містечко Jõhvi, Естонія (10 км від Балтійського моря) - вакансія ЄВС волонтера у соціальному будинку/ центрі для людей з особливими потребами.

 У чому полягає основна робота волонтера: 

Волонтер буде допомагати у соціалізації і адаптації  вихованців  до буденного життя (робити закупи в магазинах, приготування їжі, тп), організація цікавого і розвиваючого дозвілля (гуртки, уроки музики чи рукоділля, ігри, екскурсії, поїздки, тп) і багато чого іншого цікавого. Все залежатиме від самого волонтера і бажання/вміння бути активним і творчим.

Опис проекту англійською на сайті координуючої організації.

Що волонтер отримує: 90% покриття витрат на дорогу, 100% покриття витрат на візу та 100%  забезпечення під час проекту (проживання, харчування, страхування, місцевий транспорт), а також щомісячні дрібні  кишенькові гроші (€80).

По закінченні проекту  ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО НЕФОРМАЛЬНУ ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ

Подивіться відгуки наших колишніх ЕВС волонтерів в Контакті

Вимоги для кандидатів:

  • молода особа 20- 28 років, обовязкова наявність закордонного паспорту, володіння російською та англійською (середній і вище рівень)
  • досвід або спеціальна освіта НЕ ПОТРІБНІ. Головне - ґрунтовна мотивація та щире бажання щодо волонтерства у конкретному проекті,  КОМУНІКАБЕЛЬНІСТЬ і КРЕАТИВНІСТЬ!
  • розуміння своєї відповідальності-  бути ГОТОВИМ поїхати на ПОВНИЙ термін проекту з ЖОВТНЯ і на  період проекту повністю присвятити свій час і енергію ЄВС.

 Для заявки потрібно: 1) Лист-мотивація англійською або російською на 1-2 стр (про себе, інтереси, хобі, заняття, якщо є - попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і тд. Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні особисті і контактні деталі включно із телефоном 2) усміхнене фото (неформальне, прослідкуйте, щоб відскановане фото було розміром не більше 300 Кв)

Заявки Надсилати на [email protected]. Заявки будуть розглядатись по мірі поступлення - вакансія ТЕРМІНОВА.

 

Контакти

  • [email protected]
  • Спілка Форум
  • уповноважений партнер ЄВС проекту

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.