bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стань професійним викладачем за кордоном
14.08.2013

З 22 липня до 30 вересня AIESEC дає можливість молодим викладачам з України отримати практичний досвід педагога в зарубіжних компаніях і установах.

У рамках Міжнародної програми професійних стажувань від AIESEC студенти та випускники ВНЗ України зможуть взяти участь в одному з проектів, в яких будуть працювати викладачем іноземної мови в школах, ВУЗах або компаніях за кордоном.
 Подібні проекти в галузі освіти і викладання спрямовані на надання практичного педагогічного досвіду студентам і випускникам українських ВНЗ для того, щоб отримані знання можна було імплементувати на практиці в Україні. Сама по собі подібна практика є унікальним продуктом для української молоді. За минулий рік в ній взяли участь понад 200 студентів з України.

Кожен проект являє собою практику викладання іноземної мови школярам, студентам або співробітникам іноземних компаній. Найчастіше, учасники програми допомагають пізнати ази англійської, російської, іспанської або німецької мов. Робота в проектах триває 7-8 годин протягом 5 днів на тиждень. Середня тривалість проекту становить 10 тижнів. Крім своїх прямих обов’язків, студенти, що проходять професійне стажування, знайомлять своїх учнів з особливостями української культури і беруть участь у різних заходах і програмах для знайомства з культурою тієї країни, де вони працюють викладачем. Подібний комплексний досвід гарантується кожному учаснику професійного стажування членами організації AIESEC, які до, протягом і після перебування учасника Міжнародної програми стажувань за кордоном підтримують з ним контакт і допомагають у вирішенні організаційних питань: оформлення документів, отримання візи, пошук необхідного стажування (проекту), культурна адаптація в новій країні, підготовка навчальних планів занять для учнів, студентів та ін., вирішення побутових питань.

Напевно, кожного учасника професійного стажування цікавить питання: «а де я буду жити і як я буду харчуватися?». У AIESEC завжди готові відповісти на це питання з такою ж легкістю, з якою воно вирішується. Стажеру (учаснику стажування) надається допомога в пошуку місця проживання на час його перебування за кордоном, і так як заробітна плата в подібних проектах виплачується (від 250 $ - до 700 $), то стажери самостійно покривають фінансові витрати на проживання та харчування. При цьому, людина не шукає собі житло самостійно. Локальний комітет AIESEC того міста, куди відправляється учасник програми, пропонує готові варіанти, економлячи час на пошук житла.

Після повернення зі стажування, досвідчений викладач має не тільки документальне підтвердження участі у Міжнародній програмі професійних стажувань (що, безумовно, впливає на кар’єрний розвиток), але і володіє новими знаннями та досвідом для розвитку тієї сфери, в якій він працює.

Для того, щоб взяти участь у програмі міжнародних стажувань, потрібно заповнити заявку на сайті. А для отримання більш повної інформації про можливості від AIESEC можна відвідати офіційний сайт організації.

Нагадаємо, що набір на Міжнародну програму професійних стажувань від міжнародної молодіжної організації AIESEC проходить в період з 22 липня до 30 вересня. Поспішайте, ваші рішення сьогодні формують ваше оточення завтра!

Контакти

Коментарі

Баранкевич Олександра   3999 днів тому   #  

Класно!Я б хотіла викладати хімію за кордоном. Чому завжди тільки англійська?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.