bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з питань місцевого економічного розвитку
22.07.2013

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування „Асоціація міст України”(АМУ) , в рамках спільного проекту з Федерацією канадських муніципалітетів «Місцевий економічний розвиток міст України» (МЕРМ), який здійснюється за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої через Канадське агентство міжнародного розвитку та Федерацію канадських муніципалітетів, продовжує тендер на надання консультаційних послуг з місцевого економічного розвитку в рамках роботи Центрів сприяння розвитку міст.

Участь у тендері можуть брати фізичні особи та фізичні особи-підприємці. З переможцями буде укладатися цивільно-правова угода (з фізичними особами) або договір про надання послуг (з ФОП). Буде обрано два(-і) консультанти(-ки). Один (одна) надаватиме послуги для міст Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Черкаської областей, інший (-а) - для міст Луганської, Донецької, Сумської, Харківської областей.

Проект МЕРМ, залучаючи досвід канадських та українських фахівців у сфері місцевого економічного розвитку, працює над поліпшенням економічного стану міст України та сприяє АМУ у покращенні рівня послуг, що надаються її членам в галузі місцевого економічного розвитку.

Передбачається, що консультанти (-ки) з питань місцевого економічного розвитку (МЕР) надаватимуть послуги в сфері місцевого економічного розвитку представникам міст-членів АМУ, а саме: розроблятимуть проекти МЕР, писатимуть стратегії розвитку міст або братимуть участь у розробці, сприятимуть залученню інвестицій у міста, допомагатимуть у пошуку фінансування проектів, проводитимуть тренінги з питань фандрейзингу для представників міст тощо.

Основні вимоги до кандидатів:

  • Вища освіта. Пріоритетні напрямки підготовки: економіка; міжнародна економіка; природничі науки (фізика, математика); інженерно-технічні науки; державне управління; місцеве самоврядування; будівництво; міське будівництво і господарство;
  • Досвід роботи за спеціальністю диплома (або у спорідненій галузі, в органах державного управління та місцевого самоврядування чи утворених ними комунальних підприємствах, в асоціаціях органів місцевого самоврядування) – не менше 5 років;
  • Добре знання проблематики місцевого самоврядування, процесів та інструментів, які стосуються сфери місцевого самоврядування та механізмів МЕР (н-д: стратегічне планування, залучення інвестицій, розвиток бізнесу, публічно-приватні партнерства, політика, законодавство, кращі практики тощо);
  • Досвід практичної роботи розробником, консультантом, експертом, тренером у проектах чи програмах регіонального та місцевого економічного розвитку, у тому числі, з таких питань: проектний і фінансовий менеджмент; консалтинг у сферах бізнесу та підприємництва; розробка цільових проектів і програм з питань регіонального і місцевого економічного розвитку, інвестиційних проектів; стратегічне планування; дослідження ринків (маркетинг); енергозбереження і енергоефективність у комунальній сфері міст тощо. Примітка: Додатковий досвід більш детально описується у «Резюме кандидата» з посиланням на відповідні записи у трудовій книжці чи договірні відносини з роботодавцем, отримані сертифікати підвищення кваліфікації тощо.
  • Добре знання структури АМУ та роботи регіональних відділень АМУ, досвід співпраці з АМУ та її регіональними відділеннями;
  • Навички комунікацій з представниками органів державної влади і місцевого самоврядування, бізнесу та підприємництва, громадських організацій та ін.. (ділове листування; ведення ділових телефонних розмов; організація та ведення ділових зустрічей і переговорів; розробка і укладання договорів та угод).
  • Навички організації та проведення навчальних заходів з проблематики МЕР (тренінги, семінари, конференції та ін..)
  • Аналітичні здібності, знання державної мови, ПК;
  • Вміння працювати самостійно та в команді;
  • Добрі організаційні здібності.
  • Додаткові переваги: знання досвіду міжнародних проектів, які працюють або працювали в Україні в сфері місцевого самоврядування та місцевого економічного розвитку, вимог Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, навички організації мас-медійних заходів (написання прес-релізів, проведення прес-конференцій, спілкування з мас-медіа), організації і проведення промоційних та іміджевих заходів,знання англійської мови.

Для участі у тендері претенденти мають до 18.00 26 липня 2013 року подати в АМУ заявку на участь у тендері електронною поштою: [email protected] або на номер факсу: 044 486-28-78.

Заявки подаються у довільній формі, при цьому мають містити наступну інформацію:

  • Резюме учасника тендеру та контактна інформація (адреса, телефон, факс, електронна пошта); фізичних осіб-підприємців просимо додати копії реєстраційних документів.
  • Приклади робіт. Перелік розроблених стратегій міст, перелік розроблених проектів та таких, що отримали фінансування.
  • Рекомендації.
  • Очікувану вартість послуг (за годину, за місяць).

Критерії відбору:

Заявка може одержати максимум 500 балів, з яких:

1. Відповідність основним вимогам 200 балів

2. Вартість робіт/послуг 200 балів

3. Наявність позитивного досвіду співпраці з АМУ 50 балів

4. Відповідність критерію «додаткові переваги» 50 балів

Про результати відбору переможцям тендеру буде повідомлено після 5 серпня 2013 року.

Тендер відкритий: технічне завдання розміщується на веб-сторінці Асоціації.

Контактна особа: Пономаренко Олександр Петрович, тел. 044 486 30 70, [email protected]

Контакти

  • Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування „Асоціація міст України”(АМУ)
  •  http://www.auc.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.