bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Юрисконсульт
01.07.2013

ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» оголошує конкурс на прийом консультанта в рамках реалізації гранту 9 раунду Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Основні обов’язки

1. Координація та безпосередня участь у юридичному супроводженні активностей менеджерів та спеціалістів Програми.

1.1.   Координація роботи юрисконсульта та юрисконсульта департаменту закупівель, у тому числі розмежування їх відповідальності, організація чіткої взаємодії та забезпечення якісного виконання завдань.

1.2.   Надання юридичних консультацій та роз’яснень з юридичних питань, усних та письмових довідок та висновків щодо застосування законодавства України, внутрішніх політик та процедур Центру з питань, що виникають в роботі та стосуються діяльності в рамках реалізації Програми.

1.3.   Моніторинг змін у законодавстві України, які так або інакше можуть стосуватися реалізації Програми та надання відповідних консультацій, юридичних довідок, висновків, прогнозів менеджерам та спеціалістам Програми.  

1.4.   Організація взаємодії спеціалістів з юридичних питань та надання правової допомоги субреципієнтам з питань, що стосуються виконання Програми.

1.5.   Організація надання правової допомоги регіональним закладам охорони здоров’я з питань реалізації Програми.

2. Робота з правовими актами та договорами.

2.1.   Участь у розробленні проектів правових актів, які стосуються реалізації Програми (загальнодержавного, регіонального та локального рівнів), участь в узгоджувальних нарадах, робочих зустрічах з обговорення проектів таких актів.

2.2.   Участь у розробленні внутрішніх процедурних документів Центру: політик, стандартних операційних процедур, правил, інструкцій тощо, які стосуються реалізації Програми.

2.3.   Правовий аналіз та остаточне візування проектів меморандумів про взаєморозуміння, договорів, які планується підписати від імені Центру.

3. Взаємодія з державними органами.

3.1.   Юридичне супроводження взаємодії Центру з уповноваженим органом управління, іншими центральними органами виконавчої влади, дозвільними та контрольними органами (зокрема, з питань отримання Центром ліцензій, дозволів тощо, необхідних для виконання програмних активностей).

3.2.   Представлення інтересів Центру в судових органах як позивача, відповідача, третьої особи або будь-якого іншого учасника процесу у справах, які стосуються Програми.

4. Взаємодія з донором, партнерами та іншими особами.

4.1.   Супроводження взаємодії Центру з Глобальним фондом та його локальним агентом в Україні з юридичних питань, у тому числі складання для них юридичних довідок, висновків, відповідей на запити тощо.

4.2.   Представлення інтересів Центру з юридичних питань, що стосуються Програми, під час взаємодії з партнерами – всеукраїнськими, міжнародними громадськими та урядовими організаціями тощо.

4.3.   Юридичне супроводження взаємодії Центру з постачальниками на етапах підготування, підписання та виконання договорів, зокрема, проведення узгоджувальних нарад, переговорів, складання протоколів розбіжностей, претензій тощо.

4.4.   Участь у нарадах, робочих зустрічах, засіданнях за завданням керівництва Центру і представлення на них правової позиції Центру з питань, що стосуються реалізації Програми.

Основні кваліфікаційні вимоги:

  • вища юридична освіта;
  • досвід роботи юрисконсультом від 3-х років;
  • знання цивільного, фінансового, господарського, адміністративного законодавства України, організації договірної роботи;
  • відмінне знання усної та письмової ділової української мови;
  • володіння англійською мовою на рівні upper-intermediate.

Додаткові кваліфікаційні вимоги:

  • досвід роботи юрисконсультом у державних установах або установах громадського здоров’я;
  • наявність попереднього досвіду юридичного супроводження тісної взаємодії організації з центральними органами виконавчої влади;
  • високий рівень самоорганізації;
  • висока працездатність та стресостійкість.

Процедура подання резюме: будь-ласка, надішліть своє резюме українською мовою на адресу [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Юрисконсульт

Кінцевий термін подання резюме: 11 липня 2013 року. За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.