bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери для моніторингу закладів громадського харчування у Києві
14.05.2013

Регіональний центр громадянського представництва «ЖИТТЯ» та Коаліція «За вільну від тютюнового диму Україну»  запрошує активну молодь Києва взяти участь у моніторингу закладів громадського харчування. Якщо Ви бажаєте весело провести час з друзями, проявити свою соціально відповідальну позицію та зробити внесок у покращення громадського здоров’я – запрошуємо Вас приєднатись до нашої дружньої волонтерської команди!

Мета моніторингу: перевірити, чи виконуються положення Закону України №4844 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів» щодо 100% заборони куріння у відповідних закладах.

Даний моніторинг триватиме з 17 травня до 2 червня 2013 року. Волонтери матимуть змогу обрати найбільш зручний час для відвідування і пріоритетні заклади із запропонованого списку.  Також, на попередній робочій зустрічі буде проведений інформативний інструктаж для волонтерів та надано необхідні матеріали (лист-пам’ятка, анкета для заповнення, контакти). Про місце та час зустрічі буде повідомлено волонтерам окремо.

Адміністративні витрати під час відвідування закладів відшкодовуються.

Якщо Ви зацікавлені брати участь, заповніть, будь ласка, анкету та надішліть її на електронну пошту anna.postovojtova@gmail.com до 17 травня 2013 року! 

Контакти

  • Анна Постовойтова
  • Регіональний центр громадянського предствництва ”ЖИТТЯ”
  • +380953979450 +380932846290 [email protected] http://center-life.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.