bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець з бюджетування
03.05.2013

ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» оголошує конкурс на прийом консультанта в рамках реалізації гранту 9 раунду Глобального фонду. 

Основні обов’язки

1. Управління грантовим та операційним бюджетом ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» – прогнозування, планування та звітність про його використання, забезпечення належного обліку грантових та операційних коштів.

2. Нагляд за відповідністю політик та процедур субреципієнтів  політикам та керівництвам донора та ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України».

3. Надання технічної підтримки субреціпієнтам з питань бюджетування грантів

4. Впровадження системи бюджетного контролю за розподілом грантових  та операційних коштів ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України»:

4.1 Розробка та впровадження бюджетних та звітних форм.

4.2 Забезпечення обліку рішень ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України» з розподілу коштів.

5. Співпраця з зовнішніми аудиторами, які відібрані для проведення перевірок ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України», аналіз їх висновків щодо якості та достовірності фінансової звітності.

6. Надання програмному персоналу ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України», фахових консультацій та рекомендацій з питань, що пов’язані з процесом розподілу грантового та операційного бюджету ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України».

Кваліфікаційні вимоги:

  • Фінансово-економічна (бухгалтерська) освіта.
  • Додаткова спеціальна підготовка (тренінги) буде перевагою.
  • Загальний досвід роботи за спеціальністю не менше 5 років. Досвід роботи в проектах міжнародних та вітчизняних донорських організацій, проектах міжнародної технічної допомоги та проектах міжнародних фінансових установ буде перевагою.
  • Спеціальні знання - знання принципів бюджетування грантів та операційних витрат у проектах міжнародних та вітчизняних донорів, принципів та методик контролю за отримувачами коштів, правил діловодства та основ цивільного та господарського законодавства.
  • Спеціальні навички - навички складання, аналізу та перевірки бюджетів грантових програм та окремих грантів.
  • Загальні знання та навички - відмінне знання усної та письмової ділової української мови, знання англійської мови (буде перевагою) та інших іноземних мов, достатня комп’ютерна грамотність (досконале знання MSExсel є обов’язковим, а досвід роботи з програмою 1С-Бухгалтерія буде перевагою), вміння працювати на результат як самостійно, так і в команді, оперативність, акуратність та відповідальність.

Процедура подання резюме: будь-ласка, надішліть своє резюме українською мовою на адресу [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Фахівець з бюджетування».

Кінцевий термін подання резюме: 28 травня 2013 року. За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Контакти

  • Юлія Вітюк
  • Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.