bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Надавач послуг з аналізу та консультування щодо результатів соціальних впроваджень
24.04.2013

ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ” оголошує відкритий конкурс надавача послуг з аналізу та консультування щодо результатів соціальних впроваджень, проекту «Побудова життєздатної системи комплексних послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, догляду та підтримки для уразливих груп та ЛЖВ» за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, 10 Раунд.

Обсяг робіт:

Надавач послуг з аналізу та консультування щодо результатів соціальних впроваджень надає такі послуги:

1. Консультує щодо нормативних актів та заходів, що були заплановані та впроваджуються в рамках соціальної реформи (національний та регіональний рівень).

2. Консультує щодо міжвідомчої взаємодії між департаментами Міністерства соціальної політики України, управліннями соцзахисту, терцентрами, ЦСССМами на національному рівні та в 4 обраних регіонах.

3. Консультує щодо кадрового забезпечення державних соціальних органів, що надають соціальні послуги з фокусом на послуги для ВІЛ-позитивних людей, з точки зору потреби у додатковому навчанні для роботи з цією категорією клієнтів.

4. Консультує щодо переліку соціальних послуг, що надаються управліннями соцзахисту, територіальними центрами надання соціальних послуг та ЦСССМ, та їх відповідності новому переліку послуг.

5. Консультує щодо залучення громадських організацій до надання послуг (проведення обласних конкурсів проектів обласних державних адміністрацій).

6. Консультує щодо категорій громадян, які є отримувачами безкоштовних соціальних послуг.

7. Консультує щодо нормативних перешкод в документах, що регламентують роботу управлінь соцзахисту, територіальними центрами надання соціальних послуг, ЦСССМами та унеможливлюють отримання послуг людьми з ВІЛ (напр. Положення про терцентри).

8. Надає консультації про перешкоди/загрози/слабкі місця, які можуть виникнути з надання соціальних послуг в результаті реформи. Консультує щодо того, як уникнути негативного результату реформи, із зазначенням ролі державних органів влади національного/місцевого рівнів та можливі варіанти залучення до цього процесу громадських організацій, зокрема ВІЛ-сервісних. 

 Вимоги до кандидатів: 

  • вища освіта в галузі соціальної роботи;
  • досвід роботи у сфері протидії ВІЛ/СНІДу, надання соціальних послуг для людей з ВІЛ/СНІД;
  • досвід роботи з питань розробки нормативних документів, державних стандартів, посібників/інформаційних матеріалів з надання соціальних послуг для людей з ВІЛ/СНІД.

 Термін виконання робіт:

 Термін надання послуг – з 20 травня 2013 року до 24 грудня 2013 року.

 Перелік документів, які необхідно подати:

 Резюме/CV з описом релевантного досвіду.

  1. Мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості до даного конкурсу, що містить інформацію щодо осіб або організацій, до яких можна звернутися за рекомендаціями (бажано з контактними телефонами).
  2. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до Оголошення).
  3. Документи на підтвердження кваліфікації.
  4. Інформація щодо відповідності учасника умовам конкурсу (Додаток 1 до Оголошення).

 Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected]   з  поміткою в темі листа «Надавач послуг з аналізу та консультування щодо результатів соціальних впроваджень».

 Термін подання документів: з 24 квітня по 15 травня 2013 року,  реєстрація документів завершується о 18:00.

 Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

 За додатковою інформацією звертатися в офіс ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за телефоном: (044) 467-75-67, 467-75-69, 467-75-84 (внутрішній номер 645) до фахівця  відділу закупівель Гаврилюк Оксани, е-mail: [email protected]

 Звертаємо Вашу увагу:

 Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після завершення дії Оголошення. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом оприлюднення на веб-сайті Мережі www.network.org.ua   та шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам конкурсного відбору поштою або електронною поштою. Переможцю процедури закупівлі упродовж 3 (трьох) робочих днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане електронною поштою письмове повідомлення про прийняття його пропозиції.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.