bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Юрисконсульт
24.04.2013

ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України»оголошує конкурс на прийом консультанта до групи впровадження гранту 10 раунду Глобального фонду.

Основні обов’язки:

  1. Юридичне супроводження впровадження робочого плану в рамках реалізації 10 раунду гранту Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі – Грант ГФ).
  2. Надання юридичних консультацій та роз’яснень з юридичних питань, усних та письмових довідок та висновків щодо застосування законодавства України з питань, що виникають в роботі та стосуються діяльності в рамках реалізації Гранту ГФ.
  3. Підготовка, розробка та правовий аналіз цивільно-правових угод, господарських та інших договорів, що укладаються з фізичними особами, підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, фізичними особами-підприємцями, міжнародними організаціями тощо під час реалізації Гранту ГФ.
  4. Контроль за виконанням договорів контрагентами, забезпечення документального оформлення виконання, надання відповідних консультацій та роз’яснень щодо дій у випадку невиконання та/або неналежного виконання контрагентами своїх зобов’язань за договорами.
  5. Участь у розробленні нормативно-правових актів, які стосуються реалізації Гранту ГФ, та надання відповідних консультацій та рекомендацій правового характеру.  
  6. Складання заяв, запитів, відповідей на запити та інших листів до органів державної влади, міжнародних організацій, підприємств та установ всіх форм власності з питань впровадження Гранту ГФ.
  7. Моніторинг змін у законодавстві України, які так або інакше можуть стосуватися реалізації Гранту ГФ та надання відповідних консультацій.
  8. Надання юридичних консультацій та роз’яснень з питань організації медичної допомоги, які виникають під час реалізації Гранту ГФ.
  9. Надання юридичної допомоги при вирішенні різного роду питань з дотриманням встановленого чинним законодавством порядку під час реалізації Гранту ГФ, зокрема щодо:
  •  отримання медичних препаратів, діагностичного обладнання та виробів медичного призначення в якості гуманітарної допомоги;
  • закупівлі медичних препаратів, діагностичного обладнання, виробів медичного призначення та консультаційних послуг.

    10. Представлення інтересів УЦС в органах державної влади, місцевого самоврядування, контролюючих органах, на підприємствах, в установах, організаціях виключно з питань, які стосуються реалізації Гранту ГФ.

    11. Надання інших послуг правового характеру, які стосуються впровадження Гранту ГФ.

Основні кваліфікаційні вимоги:

Вища юридична освіта;

Досвід роботи юрисконсультом від 2-х років;

Знання цивільного, фінансового, господарського законодавства України, а також процедур закупівель;

Високий рівень комп’ютерної грамотності, в тому числі знання MS Office;

Відмінні навички письмового та усного спілкування українською, російською мовами;

Високий рівень самоорганізації.

Додаткові кваліфікаційні вимоги:

Навички усного та письмового спілкування англійською мовою;

Досвід роботи юрисконсультом у державних установах;

Наявність попереднього досвіду юридичного супроводження впровадження проектів Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Процедура подання резюме: будь-ласка, надішліть своє резюме українською мовою на адресу [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Юрисконсульт».

Кінцевий термін подання резюме: 07 травня 2013 року. За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Контакти

  • Юлія Вітюк
  • Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.