bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс виконавця робіт з розробки брошури для фахівців ВІЛ-сервісних організацій
04.04.2013

ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ” оголошує відкритий конкурс виконавця робіт з розробки інформаційних матеріалів для фахівців ВІЛ-сервісних організацій  для підтримки реабілітаційних програм для СІН, орієнтованих на повну відмову від вживання психоактивних речовин (брошура), проекту «Побудова життєздатної системи комплексних послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, догляду та підтримки для уразливих груп та ЛЖВ» за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, 10 Раунд.

Обсяг робіт:

Виконавець робіт з розробки інформаційних матеріалів для фахівців ВІЛ-сервісних організацій, які працюють з споживачами наркотиків, виконує такі роботи:

  1. Аналізує передовий досвід та існуючі матеріали щодо підтримки реабілітаційних програм для СІН, орієнтованих на повну відмову від вживання психоактивних речовин.
  2. Розробляє брошуру для фахівців ВІЛ-сервісних організацій щодо підтримки реабілітаційних програм для СІН, орієнтованих на повну відмову від вживання психоактивних речовин.
  3. Надає пропозиції щодо тематики та дизайну зазначеної брошури.

 Вимоги до кандидатів:

 -          вища освіта;

-          досвід роботи в сфері ВІЛ/СНІД не менше 3 років;

-          досвід підготовки, обізнаність з принципами підготовки та написання інформаційних матеріалів, що стосуються проблематики ВІЛ/СНІДу та лікування хімічної залежності.

 Термін виконання робіт:

 Термін виконання робіт – з 22.04.2013 року по 13.05.2013 року.

 Перелік документів, які необхідно подати:

 Резюме/CV з описом релевантного досвіду.

  1. Мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості до даного конкурсу, що містить інформацію щодо осіб або організацій, до яких можна звернутися за рекомендаціями (бажано з контактними телефонами).
  2. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до Оголошення).
  3. Документи на підтвердження кваліфікації.
  4. Інформація щодо відповідності учасника умовам конкурсу (Додаток 1 до Оголошення).

 Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected]   з  поміткою в темі листа «Виконавець робіт з розробки інформаційних матеріалів для фахівців ВІЛ-сервісних організацій  для підтримки реабілітаційних програм для СІН, орієнтованих на повну відмову від вживання психоактивних речовин (брошура)».

 Термін подання документів: з 03 по 17 квітня 2013 року,  реєстрація документів завершується о 18:00.

 Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

 За додатковою інформацією звертатися в офіс ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за телефоном: (044) 467-75-67, 467-75-69, 467-75-84 (внутрішній номер 645) до фахівця  відділу закупівель Гаврилюк Оксани, е-mail: [email protected]

 Звертаємо Вашу увагу:

 Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після завершення дії Оголошення. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом оприлюднення на веб-сайті Мережі www.network.org.ua   та шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам конкурсного відбору поштою або електронною поштою. Переможцю процедури закупівлі упродовж 3 (трьох) робочих днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане електронною поштою письмове повідомлення про прийняття його пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.