bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Творчий EVS проект в кулінарній столиці Туреччини
14.03.2013

Шукаємо молодих, креативних, комунікабельних волонтерів на довгостроковий (9 місяців) проект ‘SAY YES FOR EVS’ в Газіантепі, Туреччина. 

Дати проекту: 1 липня 2013 - 30 березня 2014.

На проекті Ви матимете можливість поспілкуватись з волонтерами з Іспанії, Італії, Азейбарджану, Польщі, Німеччини, Молдови і Єгипту.

Проект спрямований на те аби сприяти молоді  міста Гайзантеп у їхньому особистісному і освітньому розвитку, популяризувати міську культуру, спонукати до розвитку активної громадянської позиції у місцевих жителів. 

Гайзантеп чудове місто, що дивовижно поєднує два світи: модерний із аеропортом, залізничною станцією, мережею кінотеатрів і сучасними торговими цетрами, 16 лікарнями, культурним центром,розвиненою інфраструктурою, та світ автентичної турецької культури з мальовничими, сповеними яскравих фарб базарами, цікавими традиціями, музеєм стародавніх мозаїк і величним замком, що був свідком доби османів. Не можна не згадати про місцеву кухню. Гайзантеп по праву носить титул кулінарної столиці країни. Такого розмаїття смаків Ви не знайдете більш ніде в даному регіоні. 

Організація розташована в новому великому будинку, пристосованому для різного виду креативної діяльності: тут волнтери зможуть організовувати зустрічі, гуртки, заняття, перегляд фільмів іт.д.

Волонтери будуть задіяні в інтерв*юванні місцевого населення, зйомках міні фльміів і соціальних роликів. Крім того, волонтери матимуть нагоду спробувати себе в якості діджея на радіо.

Робоча мова проекту - англійська.

Проживання і харчування - забезпечується

Дорожні витрати  - волонтер відшкодовує 10%

Якщо Ви зацікавились присилайте свої резюме і мотиваційні листи англійською мовою на адресу [email protected].

Deadline: 2/04/2013.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.