bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10 місяців волонтерства в Латвії
03.03.2013

Шукаємо волонтера-хлопця на унікальний ЕВС у ЛатвіїЇ, де зібрали практично усі напрямки молодіжної діяльності! Якщо вам подобається активний відпочинок, спорт, ви цікавитесь екологічними проблемами та не бачите життя без музики - цей проект саме для вас!

Наші волонтери, які вже брали участь влітку у короткострокову проекті в Стелпе вважають цей досвід найкращим в їх житті. Щоб побачити чим займались волонтери - завітайте до їхнього блогу: evsstelpe.blogspot.com/

Тривалість проекту – 10 місяців, початок з 5 травня.



Завдання волонтера:
Організація дозвілля для школярів (1-8 класи) з акцентом на фізичну активність (танці, фізкультура, спортивні ігри), а також вироблення хендмейду, перегляду фільмів і цікавих лекцій. Допомога в організації міжнародних молодіжних обмінів, що кілька раз на рік проходять в Стелпе. Участь в музичній самодіяльності в Стелпе.

Профіль учасника:
Молоді люди віком 18-30 років, зі знаннями англійської (на побутовому рівні) та російської мов, відкриті до спілкування з представниками інших культур, з попереднім досвідом роботи в громадському секторі, з зацікавленістю працювати з дітьми і любов’ю до природи. Вміння грати на якомусь муз. інструменті чи співати – додатковий плюс.

Умови волонтерства:
Програма “Європейський волонетрський сервіс” (ЕВС) покриває візові витрати, витрати на проживання та харчування волонтера, а також передбачає невелику суму грошей на кишенькові витрати. Транспортні витрати покриваються у розмірі 90%.

Як подати заявку?
До 10 березня 2013 року (включно) надсилайте на [email protected] своє резюме англійською мовою (не забувайте вказати в ньому свій попередній досвід роботи з дітьми) та мотиваційний лист англійською мовою (Чому Ви хочете взяти участь саме в цьому проекті? Які свої креативні ідеї Ви хочете реалізувати під час волонтерства? Чому Ви хочете навчитись і чому навчити інших? Обсяг – 1 сторінка А4). Будь ласка, вказуйте в темі листа «EVS Stelpe».

Всі кандидати отримають підтвердження про надходження заявки. Відібрані кандидати будуть запрошені на Скайп/телефонне інтерв’ю. 

Чекаємо на ваші заявки!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.