bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит пропозицій на проведення аналітичного дослідження
26.01.2013

Проект «Місцевий економічний розвиток міст України» (Проект МЕРМ), що впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Канадського агентства з міжнародного розвитку (CIDA) запрошує надати свою пропозицію на проведення аналітичного дослідження «Інвестиції – шлях до ефективного економічного розвитку територій: кращі практики, бар’єри та перешкоди і шляхи їх подолання (на прикладі Дніпропетровської та Львівської областей)».

Проект МЕРМ спрямований на створення сприятливого клімату для економічного розвитку в Україні та зміцнення демократії і має на меті покращити умови, можливості економічного розвитку завдяки ефективному врядуванню, яке відповідає інтересам громадян та бізнес-спільноти при активній, дієвій підтримці з боку органів державної влади.

Основна мета дослідження – провести аналіз стану інвестиційної діяльності у визначених регіонах і на основі одержаних результатів та кращих міжнародних практик запропонувати для регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування конкретні інструменти і механізми активізації інвестиційної діяльності для залучення інвестицій в економічний розвиток територіальних громад.

Зокрема дослідження передбачатиме:

  • Оцінку стану інвестиційної діяльності Дніпропетровської та Львівської областей України. 
  • Ідентифікацію кращих практик управління інвестиційним розвитком регіонів/міст зазначених областей України. 
  • Визначення бар’єрів та перешкод для інвестиційної діяльності та шляхів їх подолання. 
  • Опрацювання кращих вітчизняних та зарубіжних практик. 
  • Підготовку рекомендацій для впровадження в досліджуваних та інших регіонах України, з метою підвищення їх інвестиційної привабливості, формування позитивного інвестиційного іміджу та залучення внутрішніх і зовнішніх інвестицій в економічний розвиток.

У разі Вашої зацікавленості, будь ласка, надсилайте пропозиції українською або англійською мовою із детальним описом виконання роботи, графіком виконання робіт та пропонованим бюджетом із обов’язковим зазначенням загальної суми витрат (з урахуванням ПДВ) та коротким описом вашої організації.

Термін виконання робіт:

  1. з 20 лютого по 30 квітня 2013 року виконання дослідження та оформлення звіту; 
  2. травень-червень 2013 року презентація в містах Львів, Дніпропетровськ, Київ.

Пропозиції приймаються до 18:00 12 лютого 2013 року за факсом (044) 207-12-83 або електронною поштою oleg.voitovych(at)mled.org.ua або за адресою: Проект «Місцевий економічний розвиток міст України», вул. Щекавицька, б. 30/39, оф.27, м. Київ, 04071. У випадку виникнення додаткових запитань та/або уточнення інформації звертайтесь за тел.: (044) 207-12-82, контактна особа – Олег Войтович.

Додатки: Тезнічне завдання для здійснення аналітичного дослідження ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ АНАЛІТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ «Інвестиції – шлях до ефективного економічного розвитку територій: кращі практики, бар’єри та перешкоди і шляхи їх подолання (на прикладі Дніпропетровської та Львівської областей)» 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.