bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування в громадській дослідницькій організації
23.01.2013

В рамках проекту «Підвищення обізнаності про демократичні зобов’язання України під час головування країни в ОБСЄ», що провадиться за допомоги Фонду Сприяння Демократії в Україні, Інститут Євро-Атлантичного співробітництва (ІЄАС) оголошує набір на стажування.

Воно передбачатиме безпосередню участь у реалізації масштабного всеукраїнського проекту, та спрямоване на формування в молодих фахівців базових навичок діяльності НУО, проведення багатосторонніх наукових досліджень та отримання першого досвіду роботи.

Для стажування будуть відібрані 12 стажерів - одинадцятеро учасників з областей України та один учасник з м. Києва. Стажування триватиме 6 місяців та передбачатиме отримання щомісячної невеликої грошової винагороди, а також включатиме наступні обов’язкові етапи:

  • проходження дводенного інтенсивного курсу в м. Київ у лютому 2013 р. Курс включатиме оволодіння навиками проведення моніторингових досліджень та написання звітів, основи проектної діяльності НУО, написання проектних заявок та фандрейзинг.
  • розміщення на стажування в одну з громадських організацій-партнерів ІЄАС в областях. В рамках програми стажер частково долучатиметься до роботи приймаючої організації, братиме участь у написанні та поданні нових проектних заявок, а також готуватиме прес-конференції на місцях.
  • підготовка щомісячного моніторингу виконання Україною демократичних зобов’язань, де фігуруватиме, в першу чергу, аналіз імплементації даної політики в областях.
  • проведення стандартизованих індивідуальних та багатосторонніх наукових досліджень.
  • долучення до поповнення веб-сторінки проекту інформацією про приймаючі організації, проведенні заходи та щомісячний моніторинг.

Успішний кандидат повинен бути студентом останніх курсів політології, міжнародних відносин, чи суміжної спеціальності; займати чітко виражену громадську позицію, долучатися до діяльності громадських організацій та місцевих медіа; володіти базовими знаннями веб-адміністрування; мати досвід проведення наукових досліджень.

Запрошуємо зголошуватися на участь до 4 лютого 2013 року. Анкета учасника доступна за посиланням. Зауважте, що після завершення строку подачі анкета не буде доступною для заповнення.

Для подачі анкети слід ретельно заповнити всі пункти та обов’язково натиснути «Подати анкету».

Остаточний відбір буде проведений журі до 6 лютого 2013 року, успішних кандидатів буде повідомлено.

Запитання щодо програми стажувань можна адресувати координатору програми Ользі Зелінській на ел. пошту [email protected].

Щиро дякуємо за зацікавлення програмою та чекаємо в команді проекту!

Контакти

  • Ольга Зелінська
  • Інститут Євро-Атлантичного співробітництва
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.