bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на заміщення вакантних посад модераторів груп з підвищення ефективності
23.01.2013

Асоціація міст України у співпраці з Норвезькою асоціацією місцевих влад і Норвезьким інститутом міського та регіонального розвитку за фінансової підтримки МЗС Норвегії впроваджує проект „Формування політики, ґрунтованої на фактах, в сфері місцевого самоврядування в Україні”. Проект є продовженням спільного українсько-норвезького проекту «Місцеве самоврядування в Україні: підвищення кваліфікації кадрів та прикладні дослідження», що впроваджувався в 2009-2011 роках в містах Миколаївської та Одеської  областей, але цього разу працюватиме в містах чотирьох областей України: Миколаївської, Одеської, Івано-Франківської та Тернопільської.

Виконуючи цей проект, АМУ наслідує норвезький досвід підвищення ефективності роботи органів місцевого самоврядування та комунальних установ, вже застосований в Польщі, на Балканах та у Прибалтиці.

Його суть полягає у створенні робочих груп, які об’єднують спеціалістів 6-8 міст, готових до реформування або удосконалення надання конкретної послуги: утримання житлового фонду, водопостачання, дошкільної освіти, організації роботи з молоддю. Протягом річного циклу групи зустрічаються чотири рази (дводенні робочі засідання): розробляють систему показників оцінюють внесок міста у „виробництво” послуги, формують перелік запитань та оцінюють думку споживачів послуг щодо їх якості, обговорюють методику, готують та презентують плани вдосконалення надання послуги. Ще раз група зустрічається через 6-8 місяців після останнього засідання для обговорення перших результатів.

Протягом 2013 року в Україні працюватиме дві робочих групи з підвищення ефективності за тематикою «Поводження з твердими побутовими відходами»: 

  • Перша група працюватиме в містах Миколаївської і Одеської областей
  • Друга група – в містах Івано-Франківської та Тернопільської областей.

В рамках проекту оголошується конкурс на заміщення вакантних посад модератора робочої групи з підвищення ефективності поводження з ТПВ у Миколаївській і Одеській областях та модератора робочої групи з підвищення ефективності поводження з ТПВ у Івано-Франківській та Тернопільській областях.

Пропонується робота за угодою при частковій зайнятості.

До обов’язків модератора групи входитиме організація роботи членів робочої групи, постановка завдань учасникам, підготовка та ведення засідань робочих груп (крім логістичних питань), співпраця з командою молодих дослідників при аналізі показників внеску та результатів опитування задоволеності споживачів, відстеження участі представників міст у засіданнях груп, сприяння учасникам у підготовці до засідань робочих груп, методична допомога учасникам у підготовці планів підвищення ефективності, підготовка звітів за проведенні засідання. Крім того, кандидати на посаду мають мати на увазі, що щоразу засідання проводитимуться у різних містах відповідно Миколаївської та Одеської (перша група) та Вінницької і Чернівецької областей (друга група).

Основні вимоги до кандидатів:

  • глибокі знання у відповідній сфері;
  • практичний досвід роботи у органах місцевого самоврядування у відповідній сфері;
  • модераторські здібності;
  • вміння працювати з аудиторією старшого віку;
  • добрі комунікативні здібності.

При відборі перевагу матимуть кандидати із відповідних областей.

Зацікавленим прохання до 8 лютого 2013 року надіслати в АМУ (ел. пошта [email protected], факс 044 486 28 41), зазначивши в темі «Конкурс модератора», заявки, що міститимуть:

  • розгорнуті резюме із зазначенням контактної інформації,
  • мотиваційний лист із зазначенням свого бачення організації роботи групи (не більше 1 сторінки);
  • очікуваний розмір винагороди (вартість за годину та очікувана кількість робочих годин).  

Неповні заявки та заявки отримані після зазначеного терміну розглядатись не будуть.

Критерії оцінювання (максимум 500 балів):

  1. Мотивація                  150 балів
  2. Попередній досвід   150 балів
  3. Позитивна співпраця з АМУ  50 балів
  4. Вартість робіт           150 балів

Запитання щодо конкурсу приймаються до 1 лютого 2013 року письмово на адресу ел. пошти [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.