bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір менторів у Донецьку
11.12.2012

Донецька громадська організація «Альянс» оголошує набір менторів, які мешкають у Донецькій області в рамках проекту ACTYVE.UA – Активна Громадянська Позиція, Толерантність та Волонтерство Європейської Молоді в Україні, який здійснюється за програмою «Молодь в дії» за підтримки ЄС.

1 лютого 2013 року до Донецька приїдуть 12 волонтерів з усієї Європи для роботи в місцевих громадах. Їх основною метою є впровадження Європейських цінностей, підвищення обізнаності місцевої молоді про демократичні процеси та привернення уваги до проблем захисту прав людини серед молодого населення Донеччини. 

Ментор – це людина, яка допомагає волонтеру інтегруватися в місцеве співтовариство, ьере участь в обговорені робочого та навчального процесу з волонтером, а також є своєрідним товаришем, до якого волонтер може звернутися за допомогою або за порадою у разі потреби.

Якщо ви хочете познайомитись та потоваришувати з однолітками із Європейських країн, удосконалити свої навички іноземної мови та підтримати ініціативу молодих європейців в Донецькому регіоні, просимо вас заповнити аплікаційну форму та надіслати на вказаний електронний адрес до 26 грудня 2012 року.

Одними з головних умов відбору менторів є хоча б базове знання іноземних мов (англійської, італійської, португальської, болгарської, турецької чи іспанської), а також відкритість до спілкування та бажання допомогти європейській молоді в адаптації до наших умов.

Щоб взяти участь у відборі Вам необхідно надіслати аплікаційну форму на електрону пошту [email protected] або за факсом +38 (062) 311-15-70 до 20:00 години 26 грудня 2012 р. Контактна особа -  адміністратор проекту Наталя Семиволос.

Якщо Вас буде обрано Організаторами проекту, ми повідомимо Вас про це електронною поштою до 18:00 години 28 грудня  2012 року та запросимо на співбесіду.

Для успішних кандидатів передбачено тренінг з навичок роботи ментора та інші інноваційні програми.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.