bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери для участі в «Тижні екологічного споживання»
08.10.2012

З 8 по 14 жовтня 2012 року в Україні вперше пройде «Тиждень екологічного споживача: Українцям – безпечне прання» - інформаційно-просвітницька кампанія, спрямована на популяризацію екологічно відповідального споживання. Така кампанія традиційно проходить у Швеції під назвою «Зелений тиждень». Цього року актуальною темою було обрано безпеку використання та споживання пральних порошків, що містять багато небезпечних для здоров’я та довкілля складників. Акції будуть проходити у Києві та ще 12 регіонах України.

«Тиждень екологічного споживача» організовує Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» за підтримки Шведського товариства охорони природи (SSNC). 

Ми запрошуємо волонтерів та добровольців приєднатися до втілення «Тижня екологічного споживання» у життя. 13 жовтня на центральній площі столиці відбудеться творча акція, що змусить задуматися українців та звичайних перехожих над вибором миючих засобів. Для досягнення ефективнішого результату кампанії ми пропонуємо молодим, активним та творчим людям, що схвильовані питанням впливу звичайних побутових засобів на їх здоров’я та довкілля, приєднатися до акції на Майдані Незалежності.

Окрім знайомств із однодумцями та командою організаторів проекту, на Вас чекатимуть подарунки на згадку про участь в події.\

Якщо Ви зацікавилися, надсилайте коротку інформацію про себе (не забудьте про контактні дані та вік) Вікторії Малярчук на [email protected] або телефонуйте (067) 952 2434.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.