bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для відбору надавача послуг з проведення психологічних консультацій
04.09.2012

ВБО «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» в рамках проекту «Підвищення ролі громадянського суспільства: від патерналізму до активної участі»з метою профілактики ефекту згорання у фахівців Центрального офісу Мережі та для покращення ефективності роботи на період формування оновленої структури організації, впровадження нових процедур та удосконалення інформаційного обміну здійснює послуги з консультування фахівців ЦО Мережі шляхом надання кваліфікованої психологічної допомоги.

Для цього ВБО «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» залучає фахівців, які мають досвід надання послуг у даній сфері.

Надавач послуг з психологічного консультування надає такі послуги:

  • Консультує з питань підвищення рівня мотивації для якісного виконання професійних зобов’язань в рамках проекту;
  • Інформує з питань профілактики професійного вигорання на робочому місці;
  • Пропонує конструктивне вирішення конфліктів, використовуючи методи психології що виникають в процесі впровадження проекту.

Вимоги до кандидатів:

  • Вища освіта за фахом та наявність міжнародних сертифікатів, що свідчать про підвищення кваліфікації в даній сфері;
  • Участь в національних та міжнародних конференціях / конгресах з психології та гештальт-терапії підтверджений сертифікатами;
  • Досвід роботи з корекції групових процесів з метою профілактики ефекту згорання не менше 7 років;
  • Досвід роботи за методикою гештальт-терапії не менше 5 років;
  • Досвід роботи психологом не менше 7 років;
  • Досвід роботи у галузі ВІЛ/СНІД не менше 5 років;
  • Досвід роботи та знання специфіки роботи з узалежненнями не менше 5 років;
  • Наявні тренінгові програми за тематикою ВІЛ/СНІД;
  • Досвід проведення тренінгів за даними тематиками.

Термін надання послуг: 17 вересня 2012 р. по 31 липня 2013 року.

Перелік документів, які необхідно подати:

  • Резюме/CV з описом релевантного досвіду;
  • Мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості до даного конкурсу, що містить інформацію щодо осіб або організацій, до яких можна звернутися за рекомендаціями (бажано з контактами телефонів);
  • Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до Оголошення);
  • Документи на підтвердження кваліфікації.

Заявки необхідно подавати мовою, зазначеною в оголошенні.

Учаснику у своїй пропозиції необхідно вказати повну вартість послуг, включаючи податки, будь-які додаткові витрати, що стосуються закупівлі послуг.

Документи подаються в паперовому вигляді на адресу: м. Київ, вул. Межигірська, 87Б (2-й поверх) або в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Конкурс - надавач послуг з проведення психологічних консультацій для потреб організації Всеукраїнська Мережа ЛЖВ».

Термін подання документів: до 13 вересня 2012 року включно, реєстрація документів завершується о 18:00.

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після завершення дії. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом оприлюднення на веб-сайті Мережі www.network.org.ua  та шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам конкурсного відбору поштою або електронною поштою. Переможцю процедури закупівлі упродовж 3 (трьох) робочих днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане електронною поштою письмове повідомлення про прийняття його пропозиції.

Контакти

  • Кирило Прибитков
  • ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ”
  • [email protected]
  • 467-75-67 (вн. 647)

Коментарі

Равчев Олександр   4344 дні тому   #  

Такое ощущение что цифры в требованиях или брали из головы или подбирали под конкретных кандидатов.
Не менее 5 лет в сфере коррекции зависимостей, потом еще 5-ку в ВИЧ-сервисе. Сверху, или же параллельно еще 7 лет работы с выгоранием. И это еще нужно было успеть получить высшее образование психолога-практика, а потом еще несколько лет потратить на получение гештальт-образования, а потом еще и сверху международное обучение. Это выходит специалист с 20-летним общим трудовым стажем в сфере психологии. Таких то в Украине вообще не очень много, да и то в основном детские психологи и клиницисты, т.е. педагоги и врачи по первому образованию.

  •   Пiдписатися на новi
Кирило Прибитков   4344 дні тому   #  

Уважаемый Александр,

Если Вы обюладаете всеми, или большей частью указанных компетенций - пожалуйста, подавайтесь на конкурс. Жесткость требований не обсуждается, а принимается как данность. Причем это процесс итерационный. Если мы не находим специалиста по указанным жестким требованиям и не отбираем по нашим внутренним процедурам, мы используем другие механизмы поиска.

Прошу также заметить, что строгость наших требований продиктована спецификой и сферой нашей работы.

С уважением,

К. Прибытков

  •   Пiдписатися на новi
Равчев Олександр   4343 дні тому   #  

Уважаемый Кирил, нет не обладаю, но это и не тирада возмущенного завышенными требованиями соискателя, а чисто профессиональный интерес психолога. Ведь возникает недоумение, почему только гештальт-терапия. Не когнитивно-бихевиоральная, которая лучше подходит под работу с зависимостями, не позитивная, которая лучше подходит под выгорание, а гештальт...
И тем более, Вам для консультирования, почему-то нужен гештальт-терапевт, хотя консультирование и терапия разные вещи.
Да и еще нюанс, в том что психологи проработавшие более 10-15 лет поневоле вырабатывают свои собственные, неповторимые подходы к консультированию, которые зачастую являются сочетанием нескольких подходов. Вот мне и стало интересно чем был продиктован выбор именно этого направления.

  •   Пiдписатися на новi
Кирило Прибитков   4343 дні тому   #  

К сожалению, удовлетворить Ваш интерес не могу, т. к. не владею этой информацией. Вижу позитив в том, что Вы проявили свой нтерес, может, со временем увидите что-либо интересное и для себя.

К. Прибытков

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.