bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія менеджера зі зв’язків з громадськістю у м.Львів
12.08.2012

Команда Центру культурного менеджменту шукає енергійного, творчого та відповідального працівника/працівницю на посаду «менеджер зі зв’язків з громадськістю».

Основні обов’язки:

  1. Писати аналітичні статті про анімацію культури, роботу з громадами, культурну політику, інноваційні практики, динаміку культурного життя в Україні та за її межами. Публікувати їх на порталі Української мережі культури та на інших веб-ресурсах, чи друкованих виданнях.
  2. періодично наповнювати матеріалами портал Української мережі культури (www.ukrkult.net). Редагувати всі матеріали, що надходять на портал та слідкувати за тим, щоб опубліковані матеріали відповідали ідеї порталу.
  3. В контексті загального огляду культурного життя України, готувати повідомлення про існуючі проекти Центру культурного менеджменту («культурні мапи», «резиденції для менеджерів культури», і т.д.). Спілкуватися з партнерськими організаціями щодо завдань, пов’язаних з реалізацією спільних проектів.
  4. У співпраці з дизайнером, розробляти промоційні матеріали для Центру культурного менеджменту та проекту зі створення Української мережі культури (блокноти, буклети, флаєри, торбинки, і т.д.).
  5. Готувати прес-релізи та організовувати прес-конференції.
  6. Інші завдання, ніж зазначено.

Особисті якості:

  • Вміння виконувати кілька завдання одночасно і самостійно встановлювати пріоритети виконання (тайм-менеджмент)
  • Навички командної роботи та добрі вміння внутрішньої комунікації
  • Вміння швидко вчитись і бажання професійно зростати

Вимоги:

  • Вільне володіння усною та письмовою українською мовою, добрі навички редагування та письма (не академічний стиль);
  • Розуміння культурної ситуації країни та тенденцій розвитку культурного середовища.
  • Вільне володіння Power Point (чи іншими презентаційними програмами), Adobe, Google Analytics, вміння працювати в соціальних мережах.
  • Освіта культуролога, журналіста, філолога, гуманітарія вітається, але не є обов’язковою.
  • Перевага надаватиметься кандидатам з вільним володінням англійською мовою.

Умови роботи: з вересня 2012 року до березня 2013 (часткова зайнятість). Винагорода залежить від кваліфікації, досвіду роботи та результатів співбесіди. Зацікавлених кандидатів просимо надсилати своє CV та мотиваційний лист (з позначкою в темі листа “вакансія”) на ел. адресу [email protected] до 2 вересня 2012 р.

На співбесіду будуть запрошені лише відібрані кандидати за результатами оцінювання надісланих CV та мотиваційних листів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.