bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із проведення тренінгу з соціального маркетингу та PR
03.08.2012

Громадська організація «Наш дім Сватівщина» Луганської області з метою підвищення інституційної спроможності громадських організацій Сватівського району Луганської області та їх здатності проводити ефективні PR - компанії оголошує тендер з проведення тренінгу «Соціальний маркетинг та PR для неприбуткових організацій, ІТ в PR діяльності».

Передбачається провести: 2-денний тренінг «Соціальний маркетинг та PR для неприбуткових організацій, ІТ в PR діяльності» Умови: проведення тренінгу «Соціальний маркетинг та PR для неприбуткових організацій, ІТ в PR діяльності» орієнтовно в термін з 14-21 вересня 2012 р. в м. Сватове, Луганської області, кількість учасників – 20 осіб. Завдання тренера / тренерів : Навчити громадських активістів розробляти індивідуальні плани дій по співпраці зі ЗМІ, покращити навички використання ІТ в PR діяльності.

Цільова аудиторія: Лідери місцевих громадських організацій

Тренерів, бажаючих взяти участь у тендері просимо надсилати на адресу [email protected] свої резюме, попередню програму тренінгу, сума гонорару та контактні дані до 23 серпня 2012 року з поміткою в темі листа «семінар PR»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.