bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення дослідження потреб та потенціалу міст України
04.07.2012

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування „Асоціація міст України”, в рамках спільного проекту з Федерацією канадських муніципалітетів «Місцевий економічний розвиток міст України» (МЕРМ), який здійснюється за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої через Канадське агентство міжнародного розвитку та Федерацію канадських муніципалітетів, оголошує тендер на проведення маркетингового дослідження «Аналіз місцевого потенціалу та оцінка потреб міст України щодо ефективної співпраці та замовлення послуг у створюваних Центрах сприяння розвитку міст при Регіональних відділеннях Асоціації міст України».

Головною метою діяльності Асоціації є захист конституційних прав територіальних громад на здійснення місцевого самоврядування.

АМУ бере активну участь у розробці та лобіюванні законодавчої бази місцевого самоврядування, включаючи питання фінансового та кадрового забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування, надає консультативну допомогу містам, збирає та поширює кращий досвід територіальних громад, надає інформаційні та навчальні послуги працівникам місцевого самоврядування, сприяє у налагодженні партнерських відносин між громадами.

Проект МЕРМ, залучаючи досвід канадських та українських фахівців у сфері місцевого економічного розвитку, працює над поліпшенням економічного стану міст України та сприяє АМУ у покращенні рівня послуг, що надаються її членам в галузі місцевого економічного розвитку.

В рамках проекту передбачено проведення маркетингового дослідження на тему: «Аналіз місцевого потенціалу та оцінка потреб міст України щодо ефективної співпраці та замовлення послуг у створюваних Центрах сприяння розвитку міст при Регіональних відділеннях Асоціації міст України відповідно до технічного завдання (додається).

Термін розробки документу – липень-вересень 2012 року.

Заявки на участь у тендерів можуть подавати фізичні особи, ФОП, підприємства та організації, які мають досвід роботи з проведення подібних досліджень.

Основні вимоги:
для підприємств та організацій:

  • Добре знання проблематики місцевого самоврядування;
  • Більше 3 років досвіду підготовки аналітичних матеріалів, досвід з проведення аналітичних досліджень.

для фізичних осіб та ФОП:

  • Вища освіта (вітається освіта в сфері економіки, фінансів або державного управління);
  • Добре знання проблематики місцевого самоврядування;
  • Більше 3 років досвіду підготовки аналітичних матеріалів, досвід з проведення аналітичних досліджень, знання методик проведення маркетингових досліджень;
  • Відмінні аналітичні здібності, комунікаційні здібності, знання державної мови, ПК;
  • Вміння систематизувати та структурувати інформацію,
  • Вміння працювати з великими обсягами інформації;
  • Вміння працювати самостійно та в команді;
  • Вітається знання англійської мови.

Знання про діяльність регіональних відділень АМУ, досвіду міжнародних проектів, які працюють або працювали в Україні в сфері місцевого самоврядування та місцевого економічного розвитку вітаються.

Для участі у тендері претенденти та претендентки мають до 18.00 16 липня 2012 року подати в АМУ заявку на участь у тендері електронною поштою: [email protected], або на номер факсу: 044 486-28-78.

Заявки подаються у довільній формі, при цьому мають містити наступну інформацію:

  1. Резюме учасника/учасниці тендеру та контактна інформація (адреса, телефон, факс, електронна пошта); Або назва підприємства/організації та контактна інформація (адреса, телефон, факс, електронна пошта), інформація пор діяльність підприємства.
  2. Приклади проведених досліджень.
  3. Вартість своїх послуг.

Критерії відбору:
Заявка може одержати максимум 500 балів, з яких:

  1. Досвід роботи згідно з вимогами -150 балів
  2. Вартість послуг (робіт) - 200 балів
  3. Наявність прикладів проведених досліджень -150 балів.

Результати відбору можна дізнатися після 23 липня 2012 року.
Тендер відкритий: оголошення розміщується на веб-сторінці Асоціації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.