bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія координатора з росту та активізму
23.06.2012

Про роль

Ми хочемо змінити ситуацію в Україні якомога швидше. Саме тому нашим пріоритетом є збільшення кількості наших прихильників до 4000 до 2016 року. Вашим завданням буде забезпечити, що ми досягнемо цієї мети, а водночас заохочувати прихильників брати активну участь у кампаніях. Це означає налагодження контактів з різноманітними групами людей, залучення їх до нашої робот і надання їм можливість змінити ситуацію. Ви будете координувати все, починаючи з тренінгів для активістів до заходів та акцій в рамках кампаній, а також онлайн-комунікації; приймати рішення щодо матеріалів, що будуть використовуватися активістами, та наглядати за їх розподілом. Чим ефективніше ви це робитиме, тим більший впливовими ми будемо – і тим більше змін на краще ми всі побачимо.

Про вас

Ви напевно працювали з прихильниками в членських організаціях. Ви, ймовірно, знайомі з НУО та знаєте, як вони працюють. І ви довели, що знаєте, як організовувати і координувати події та заходи як онлайн, так і офлайн. Але ваші навички більш важливі, ніж ваш досвід. Ми шукаємо креативну людину, яка здатна швидко вчитися, того, хто достатньо енергійний та сповнений ентузіазму надихати та мобілізувати інших. Ви також повинні мати аналітичний склад розуму, аби розробити добре продуману стратегію росту. Ми будемо розраховувати на вас, зрештою, у питанні пошуку найкращих способів залучення та мобілізації прихильників . До того ж вам знадобляться хороші організаторські та комунікативні навички, плюс розуміння соціальних медіа. Вільне володіння українською, російською та англійською мовами є обов’язковим.

Про нас

Наша мета проста: покласти край порушенням прав людини. Ми – незалежна, міжнародна і впливова організація, яка проводить кампанії задля досягнення справедливості, свободи та правди, де б вони не заперечувалися. Наш рух налічує вже понад три мільйони членів і прихильників, які змінюють ситуацію з правами людини у 150 країнах світу. Та чи здійснюємо ми тиск через якісні дослідження або пряме лобіювання, масові демонстрації чи он-лайн кампанії, нас надихає надія змінити світ на краще. Світ, де права людини забезпечені усюди і для всіх.

Кінцева дата подання заявок: 21 липня 2012 року

Щоб подати заявку, будь ласка, надішліть своє резюме та супровідний лист англійською мовою, в якому вкажіть, як ви відповідаєте критеріям, викладеним у розділі “Про вас “, чому ви вважаєте, що є найкращим кандидатом на цю роль. Документи надсилати на адресу [email protected], тема повідомлення «Growth and Activism Coordinator». Супровідні листи, які не пояснюють, яким чином ви відповідаєте критеріям, розглядатися не будуть.

Конкурентоспроможна зарплата: 10500 – 12000 грн.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.