bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія координатора кампаній Amnesty International в Україні
22.06.2012

Про роль

Ви будете координувати нашу діяльність в рамках кампаній. Адаптуючи глобальні кампанії, щоб вони були релевантними у регіональному контексті, ви також будете працювати з Міжнародним Секретаріатом, розробляючи стратегії національних кампаній, створених спеціально для України. Зокрема, ви будете допомагати ставити цілі кампаній, визначати цільові групи та тактики кампаній, шукати найбільш ефективні методи проведення кампаній та створювати стратегічні коаліції з НУО та іншими партнерськими організаціями. Наприклад, в рамках кампаній, спрямованих на захист ЛГБТ, ви будете співпрацювати з партнерами, щоб представляти Amnesty International на таких заходах, як наприклад , гей-прайд. Ви не тільки будете забезпечувати, щоб кампанії та їх матеріали були основаними на достовірних дослідженнях, добре спланованими, координованими належним чином і релевантними для регіону. Ви також будете брати участь у навчанні прихильників та активістів, будете координувати роботу волонтерів і передавати основні меседжи кампаній зовнішній аудиторії, зокрема, через засоби масової інформації.

Про вас

Досвід стратегічного ведення кампаній є обов’язковим, так само як і глибокі знання з прав людини. Таким чином, ви, ймовірно, прийдете до нас з подібної організації. Ми також розраховуємо на сильні аналітичні здібності і, в ідеалі, знання нових медіа, включаючи блоги та соціальні мережі. Більш того, ви повинні мати драйв та ентузіазм, щоб надихати інших, незважаючи на будь-які перешкоди. Добре розуміння політичного контексту та ситуації з правами людини в Україні є перевагою, в той час як вільне володіння українською, російською та англійською мовами є абсолютно необхідним.

Про нас

Наша мета проста: покласти край порушенням прав людини. Ми – незалежна, міжнародна і впливова організація, яка проводить кампанії задля досягнення справедливості, свободи та правди, де б вони не заперечувалися. Наш рух налічує вже понад три мільйони членів і прихильників, які змінюють ситуацію з правами людини у 150 країнах світу. Та чи здійснюємо ми тиск через якісні дослідження або пряме лобіювання, масові демонстрації чи он-лайн кампанії, нас надихає надія змінити світ на краще. Світ, де права людини забезпечені усюди і для всіх.

Кінцева дата подання заявок: 21 липня 2012 року

Щоб подати заявку, будь ласка, надішліть своє резюме та супровідний лист англійською мовою, в якому вкажіть, як ви відповідаєте критеріям, викладеним у розділі “Про вас “, чому ви вважаєте, що є найкращим кандидатом на цю роль. Документи надсилати на адресу [email protected], тема повідомлення «Campaign coordinator». Супровідні листи, які не пояснюють, яким чином ви відповідаєте критеріям, розглядатися не будуть.

 

Конкурентоспроможна зарплата: 10500 – 12000 грн.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.