bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львівська міська рада оголошує набір на стажування у центрі інновацій
23.05.2012

Львівська міська рада, Інститут міста, Львівський центр інновацій, Львівська бізнес-школа УКУ об’єднують свої зусилля, щоб створити сприятливі умови для навчання та стажування нового покоління інноваторів.

Зокрема, оголошується набір на стажування у центр інновацій. Стажування дасть можливість отримати практичні знання у сфері проектного менеджменту, фандрайзингу, комерціалізації наукових розробок та їх впровадження.

Вимоги, до кандидатів на стажування:

  • закінчена базова вища освіта (бакалаврат);
  • вільне володіння англійською мовою (вітається знання китайської мови або інших іноземних мов);
  • вміння швидко навчатись та брати на себе відповідальність.

Заявки уже можна подавати в Інститут міста. Бажаючі можуть надсилати своє резюме та мотиваційний лист на ел. скриньку [email protected] .

Попри те, що у Львові нарікають на інноваційну прірву, коли автори розробок та інвестори не можуть зустрітись та домовитись, допомагати останнім будуть молоді фахівці та центр інновацій, який запрацює навіть попри те, що депутати відмовились фінансувати його роботу.

Степан Веселовський, керівник програми міжнародної діяльності Інституту міста каже: «Інститут міста працює з іншими донорськими організаціями і зараз ми отримали грант, який дає можливість покрити усі зобов’язання, які місто брало. Крім того, подано кілька проектних заявок на створення бізнес-інкубаторів тощо».

Також відкривається програма з інновацій та підприємництва у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS), що дасть можливість бакалаврам будь-якого спрямування додатково отримати освіту у сфері інновацій та підприємництва.

Крім того, студенти зможуть краще зрозуміти своєї власне покликання, отримають практичні знання у застосуванні сучасних підходів до менеджменту та інновацій та зможуть використати свої навички у підприємництві та впровадженні змін. Зазначимо, Львівська Бізнес школа УКУ (LvBS) оголосила конкурс на отримання 2-х стипендій на навчання за цією програмою, який триватиме впродовж травня.

Учасники конкурсу мають подати короткі відео на тему “Що означає бути новатором, підприємцем?”.

Детальніше

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.