bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна Амністія шукає волонтерів в Одесі
17.04.2012

Ми шукаємо активістів волонтерів, які б проводили «face-to-face» акції: безпосередньо розмовляли зі студентами університетів про тортури та безкарність міліції. Активісти зосереджуватимуться на обговоренні проблем та поширюватимуть дайджест кампанії.

Крім того вони пропонуватимуть студентам підписати петицію, адресовану Президенту України, та залишити свою електронну адресу у випадку зацікавлення в участі у подальших акціях Amnesty International.

ПРО КАМПАНІЮ

Кожного року в Україні сотні тисяч людей стають жертвами катувань чи інших видів жорстокого поводження з боку міліції. Міліція силою забезпечує слухняність, замість того, щоб захищати права людини, сприяє розвитку культури безкарності та поширенню корупції. Правоохоронці часто зловживають владою, щоб затримати людей, яких можна примусити дати хабара. Тим, хто не платить або не визнає свою вину – не зважаючи на те, чи вони є винними, чи ні – часто загрожує побиття, катування та ув’язнення. Amnesty International проводить кампанію проти тортур в Україні, метою якої є забезпечити, що злочини, вчинені міліцією, не залишалися безкарними, та зупинити катування Україні.

КОГО МИ ШУКАЄМО?

Ми шукаємо комунікабельних та активних молодих людей, зацікавлених правами людини, які будуть проводити акції у своєму місті, а за бажанням – в інших містах України. Активісти, яких буде відібрано для участі в акціях, повинні будуть пройти тренінг, який буде проводити Amnesty International в Україн 5 травня (субота) з 11.00 до 17.00.

ДЕ І КОЛИ ПРОХОДИТИМУТЬ АКЦІЇ?

У квітні - липні акції проходитимуть у Києві, Харкові, Львові, Одесі та Донецьку

Будь ласка, зверніть увагу, що ми очікуємо, що кожен активіст чи активістка будуть задіяні в акціях принаймні три години протягом п’яти днів.

ЯКУ ПІДТРИМКУ ТИ БУДЕШ МАТИ?

Усі активісти, які братимуть участь у акціях, отримають:

  • футболки/куртки з логотипом Amnesty International,
  • дайджести кампанії,
  • петиції та інші інформаційно-візуальні матеріали,
  • покриття витрат, якщо активісти братимуть участь в акціях в інших містах.

P.S.Приєднатися до групи у Facebook, де ти будеш мати можливість брати участь в он-лайн акціях та регулярно отримувати новини та повідомлення про кампанію.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Якщо ти хочеш бути задіяними, будь ласка, до 27 квітня повідом нам про це електронною поштою за адресою [email protected] (надішли короткий мотиваційний лист з темою повідомлення АКТИВІСТ ОДЕСА відповідно, обов’язково вказавши свій контактний телефон).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.