bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Потрібні волонтери для допомоги в проведенні дитячого табору
05.03.2012

Волонтери Корпусу Миру шукають українців та представників національних меншин в Україні для добровільної допомоги у плануванні та проведенні табору "Єдність".

Що це таке?

Табір "Єдність" – це тиждень, впродовж якого українські підлітки (14-17 років) матимуть змогу відкрити світ у всій його розмаїтості.

Ми плануємо розробити програму заходів та навчальних занять, які розширять наше сприйняття інших і наблизять до концепції турботи та прийняття світу.

Де та коли?

Табір буде проходити у Сумській (5-12 серпня) та Чернівецькій областях (22-29 липня).

Табір організовується волонтерами  Корпусу Миру і буде проходити переважно англійською мовою. Ми, волонтери Корпусу Миру , шукаємо мотивованих, щирих і відповідальних партнерів в Україні для допомоги у плануванні та проведенні табору.

Умови

Претенденти можуть брати участь у таборі як консультанти протягом усіх семи днів, або в якості доповідачів тільки на кілька днів. Харчування і житло забезпечується. Проживання в наметах та приготування їжі на вогнищі. Душів не передбачено, але ми будемо кожного дня плавати в річці. Це буде справжній табір. Консультанти мають самостійно оплатити проїзд.

Консультанти, що будуть працювати в таборі сім днів, повинні володіти англійською. Однією з функцій буде допомога в організації уроків англійської мови.

Запрошені доповідачі (представники етнічних меншин) будуть вчити дітей їх рідній культурі і традиціям. Бажане знання англійської, але вони зможуть проводити заняття українською або російською мовою.

Якщо Ви зацікавлені узяти участь у таборі в якості консультанта або запрошеного доповідача, будь ласка, заповніть форму, яку можна знайти за цим посиланням і надішліть її на адресу Robert DeKay [email protected] або Holden Slattery [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.