bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії консультантів в сфері охорони здоров`я
12.10.2011

Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» (Організатор конкурсу) є представником міжнародної неприбуткової організації РАТН в Україні.

Організація РАТН – провідна міжнародна організація, яка розробляє та впроваджує новаторські способи вирішення проблем в галузі охорони здоров’я, беручи до уваги особливості кожної країни.

РАТН співпрацює з численними партнерами у державному та приватному секторах, щоб розширити доступ до сучасних стратегій та технологій в охороні здоров’я, які змінюють спосіб мислення та поведінку людей. Діяльність РАТН направлена на покращення здоров’я та добробуту людей в усьому світі.

Загальна інформація про проект та обсяг робіт

Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» (далі РАТН) в рамках суб-грантової угоди з основним реципієнтом Глобального фонду – Благодійним фондом «Розвиток України» виконує Програму «Зменшення тягаря туберкульозу в Україні» («Програма») за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

В рамках реалізації Програми планується надання технічної підтримки для розробки тренінгових матеріалів з бактеріологічної діагностики туберкульозу та контролю якості бактеріологічних та молекулярно-генетичних досліджень. РАТН оголошує відкритий конкурс консультантів, які є фахівцями з бактеріологічної діагностики та профілактики інфекційних захворювань та/або туберкульозу, для виконання такого обсягу робіт:

  •  Розробити тренінгові матеріали для проведення навчання впродовж 10 робочих днів для спеціалістів лабораторій ІІ-ІІІ рівня з бактеріологічної діагностики туберкульозу та забезпечення контролю якості бактеріологічних (включаючи визначення чутливості до протитуберкульозних препаратів) та молекулярно-генетичних досліджень.

Мета та предмет конкурсу

Метою конкурсу є відбір консультантів для розробки тренінгових матеріалів з бактеріологічної діагностики туберкульозу та контролю якості бактеріологічних та молекулярно-генетичних досліджень з урахуванням чинних нормативних документів та міжнародних стандартів щодо лабораторної діагностики туберкульозу.

Предметом конкурсу є конкурсна заявка/резюме, яка супроводжується іншими документами, що підтверджують кваліфікацію та професійний досвід конкурсанта.

Вимоги до учасників конкурсу

  • закінчена повна вища медична або біологічна освіта;
  • досвід роботи в сфері мікробіологічної, молекулярно-генетичної діагностики, профілактики інфекційних захворювань та/або туберкульозу впродовж останніх 5 років;
  • досвід підготовки нормативних документів на регіональному та/або державному рівні;
  • наявність друкованих публікацій з бактеріологічної, молекулярно-генетичної діагностики, профілактики інфекційних захворювань та/або туберкульозу;
  • бажано наявність першої (вищої) кваліфікаційної категорії за фахом та/або вченого ступеню. Учасник конкурсу має підтвердити кваліфікацію та відповідність встановленим критеріям відбору документально (копіями відповідних документів, дипломів, сертифікатів).

До участі в конкурсі допускаються особи, що відповідають вказаним вимогам.

Обсяг робіт

Термін виконання послуг консультанта – листопад – грудень 2011 р.

Обсяг надання послуг не перевищуватиме 30 робочих днів в 2011 році (1 робочий день – 8 годин).

Критерії оцінки (вибору переможця):

  1. Рівень відповідності усім вказаним вище вимогам
  2. аявність усіх необхідних документів, що підтверджують кваліфікацію учасника конкурсу

Для участі в конкурсі необхідно надати:

  • Резюме учасника.
  • Копія диплома про вищу освіту
  • Копії інших документів, які підтверджують відповідність зазначеним вище вимогам.
  • Якщо учасник є фізичною особою - підприємцем, копії:

a. свідоцтва про державну реєстрацію;
b. виписки з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб- підприємців (з зазначенням кодів та видів діяльності) (не є обов’язковим на етапі конкурсу);
c. свідоцтва платника єдиного податку;
d. повідомлення про постановку на облік в органах Пенсійного фонду України (не є обов’язковим на етапі конкурсу);
e. довідки з органів державної податкової служби, в якій зазначено перелік видів діяльності та система оподаткування доходів;
f. платіжного доручення щодо сплати єдиного податку за останній звітний період (не є обов’язковим на етапі конкурсу).

Оплата послуг

Оплата послуг консультанта проводиться шляхом перерахування безготівкових коштів у національній валюті України (гривні) на рахунок одержувача на підставі підписаної цивільно-правової угоди та акту прийому – передачі наданих робіт(послуг).

Вартість виконаних робіт(послуг) розраховується виходячи з кількості відпрацьованих годин із розрахунку суми денного гонорару, зафіксованого в укладеній угоді між РАТН та консультантом. Гонорар сплачується впродовж місяця після підписання акту приймання – передачі робіт(послуг).

Порядок участі у конкурсі та визначення кандидатів-переможців конкурсу

Документи для участі у конкурсі мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу [email protected] або поштою за адресою: м. Київ, 01033, вул. Шота Руставелі, 25 Б, Організація РАТН.

Кінцевий термін подання заявок/резюме на конкурс – 25 жовтня 2011 р., 17:00.

Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. Конкурс проходитиме в два етапи:

Розгляд поданих на конкурс документів створеною конкурсною комісією з фахівців програми «Зменшення тягаря туберкульозу в Україні» організації РАТН та Благодійного Фонду Ріната Ахметова «Розвиток Україні»; попередній відбір кандидатів-переможців конкурсу за відповідністю кваліфікаційним критеріям.

Вибір переможців конкурсу конкурсною комісією.

До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу Організатор конкурсу визначає, виходячи з мети, цілей та завдань.

Організатор конкурсу подає на затвердження список переможців конкурсу основному реципієнту Глобального фонду – Благодійному фонду «Розвиток України». Причини відмови у відборі в якості консультанта не повідомляються та не обґрунтовуються.

Після затвердження, Організатор конкурсу укладає угоди з переможцями на виконання обсягу робіт, оголошеному у конкурсі. Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно.

Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації. Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати. Бажаємо Вам успіху!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.