bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс серед консультантів, які є фахівцями з питань туберкульозу
06.10.2011

Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» оголошує відкритий конкурс з відбору консультантів для розробки та доопрацювання стандартизованих інструментів з моніторингу та оцінки виконання Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз (моніторингові анкети, форми звітності, показники).

Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» (Організатор конкурсу) є представником міжнародної неприбуткової організації РАТН в Україні. Організація РАТН – провідна міжнародна організація, яка розробляє та впроваджує новаторські способи вирішення проблем в галузі охорони здоров’я, беручи до уваги особливості кожної країни. РАТН співпрацює з численними партнерами у державному та приватному секторах, щоб розширити доступ до сучасних стратегій та технологій в охороні здоров’я, які змінюють спосіб мислення та поведінку людей.

Діяльність РАТН направлена на покращення здоров’я та добробуту людей в усьому світі. 1. Загальна інформація про проект та обсяг робіт Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» (далі РАТН) в рамках суб-грантової угоди з основним реципієнтом Глобального фонду – Благодійним фондом «Розвиток України» – виконує Програму «Зменшення тягаря туберкульозу в Україні» («Програма») за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

В рамках реалізації Програми планується надання технічної підтримки з розробки проекту Наказу МОЗ Україні та його затвердження для проведення моніторингу та оцінки виконання Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз із розробкою анкет моніторингових візитів та інструкції щодо їх заповнення.

РАТН оголошує відкритий конкурс серед консультантів, які є фахівцями з діагностики, лікування, профілактики туберкульозу та/або моніторингу та оцінки виконання протитуберкульозної програми, для виконання такого обсягу робіт:

1. У співробітництві з «Всеукраїнським центром контролю за туберкульозом МОЗ України» розробити систему та інструменти моніторингових візитів з елементами супервізїї, включаючи супервізію на робочому місці, в рамках протитуберкульозної Програми. Розробити проект відповідного Наказу МОЗ України та забезпечити подання та супровід Наказу до його затвердження в МОЗ України.

2. Розробити/доопрацювати проекти анкет для проведення моніторингових візитів, у відповідності до рівня надання медичної допомоги пацієнтам, які повинні охоплювати такі сфери:

  • управління протитуберкульозною програмою, у тому числі наявність і розвиток людських ресурсів;
  • виявлення та ведення випадку ТБ;
  • лікування пацієнта з діагнозом ТБ, у тому числі здійснення контролю за прийомом АМБП (антимікобактеріальних препаратів);
  • ведення випадку ТБ зі стійкістю до АМБП;
  • управління постачанням та використанням протитуберкульозних препаратів;
  • організацію інфекційного контролю;
  • ведення випадку ко-інфекції ТБ/ВІЛ;
  • бактеріологічну діагностику туберкульозу та організацію контролю якості досліджень.

Анкети мають включати питання з супервізії на робочому місті, завданням якої є поліпшення та моніторинг застосування на практиці знань та навичок, отриманих під час тренінгів та інших форм навчання.

3. Розробити форму аналізу результатів моніторингового візиту з наведенням списку типових недоліків та рекомендованих шляхів їх усунення.

4. Розробити інструкції щодо заповнення анкет моніторингових візитів.

Метою конкурсу є відбір консультантів для розробки та доопрацювання стандартизованих інструментів з моніторингу та оцінки виконання Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз (моніторингових анкет, форм звітності, показників).

Предметом конкурсу є конкурсна заявка/резюме, яка супроводжується іншими документами, що підтверджують кваліфікацію та професійний досвід конкурсанта.

Вимоги до учасників конкурсу: 

  • Закінчена повна вища освіта.
  • Досвід роботи у сфері діагностики, лікування, профілактики туберкульозу та/або моніторингу та оцінки виконання протитуберкульозної програми в Україні (не менше 2 років).
  • Досвід проведення моніторингових візитів на регіональному та/або національному рівні та досвід роботи з обліково-звітною документацією.
  • Досвід підготовки нормативних документів на регіональному та/або державному рівнях.
  • Обізнаність щодо міжнародних стандартів діагностики, лікування, профілактики туберкульозу та/або моніторингу та оцінки (бажано проходження відповідних тренінгів в міжнародних або національних тренінгових центрах).

Учасник конкурсу має підтвердити кваліфікацію та відповідність встановленим критеріям відбору консультантів документально (копіями відповідних документів, дипломів, сертифікатів). Додатково можуть бути надані рекомендації та відгуки про досвід роботи учасника конкурсу у сфері діагностики, лікування, профілактики туберкульозу та/або моніторингу та оцінки виконання протитуберкульозної програми в Україні, а також про досвід підготовки нормативних документів на державному рівні. До участі в конкурсі допускаються особи, що відповідають усім вказаним вимогам.

Термін виконання послуг консультанта: листопад 2011 р. – вересень 2012 р. Обсяг надання послуг не перевищуватиме 30 робочих днів в 2011 році та 10 робочих днів в 2012 р. (1 робочий день – 8 годин).

Для участі в конкурсі необхідно надати:

Розширене резюме учасника.

Копію диплома про вищу освіту.

Копії інших документів, які підтверджують відповідність зазначеним вище вимогам.

Якщо учасник є фізичною особою - підприємцем, копії:

  • свідоцтва про державну реєстрацію;
  • виписки з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб- підприємців (з зазначенням кодів та видів діяльності) (не є обов’язковим на етапі конкурсу);
  • свідоцтва платника єдиного податку;
  • повідомлення про постановку на облік в органах Пенсійного фонду України (не є обов’язковим на етапі конкурсу);
  • довідки з органів державної податкової служби, в якій зазначено перелік видів діяльності та система оподаткування доходів;
  • платіжного доручення щодо сплати єдиного податку за останній звітний період (не є обов’язковим на етапі конкурсу).

Оплата послуг консультанта проводиться шляхом перерахування безготівкових коштів у національній валюті України (гривні) на рахунок одержувача на підставі підписаної цивільно-правової угоди та акту приймання – передачі наданих робіт(послуг). Вартість виконаних робіт(послуг) розраховується виходячи з кількості відпрацьованих годин із розрахунку суми денного гонорару, зафіксованого в укладеній угоді між РАТН та консультантом. Гонорар виплачується щомісячно, після підписання акту приймання – передачі робіт (послуг).

Документи для участі у конкурсі мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] або поштою за адресою: м. Київ, 01033, вул. Шота Руставелі, 25-Б, Організація РАТН. Кінцевий термін подання заявок/резюме на конкурс – 19 жовтня 2011 р., 17:00. Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Конкурс проходитиме в три етапи:

  1. Розгляд поданих на конкурс документів конкурсною комісією, утвореною з фахівців програми «Зменшення тягаря туберкульозу в Україні» організації РАТН та Благодійного Фонду Ріната Ахметова «Розвиток Україні»; попередній відбір кандидатів-переможців конкурсу за відповідністю кваліфікаційним критеріям.
  2. Співбесіда із фахівцями програми «Зменшення тягаря туберкульозу в Україні» організації РАТН та Благодійного Фонду Ріната Ахметова «Розвиток Україні».
  3. Вибір переможців конкурсу конкурсною комісією.

До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу.

Відповідність поданих заявок умовам конкурсу Організатор конкурсу визначає, виходячи з мети, цілей та завдань конкурсу.Організатор конкурсу подає на затвердження список переможців конкурсу основному реципієнту Глобального фонду – Благодійному фонду «Розвиток України». Рішення Організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Причини відмови у відборі в якості консультанта не повідомляються та не обґрунтовуються. Після затвердження Організатор конкурсу укладає угоди з переможцями конкурсу на виконання обсягу робіт, оголошеному у конкурсі. Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації. Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати. Бажаємо Вам успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.