bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Останній шанс стати волонтером УЄФА ЄВРО 2012
04.10.2011

Термін подання заявок на участь у офіційній волонтерський програмі УЄФА ЄВРО 2012 у Польщі та Україні було подовжено до 16 жовтня 2011 р.

Загальна кількість заявок, отриманих протягом перших кількох місяців відбору, склала 19 000, що є абсолютним рекордом за всю історію чемпіонату Європи з футболу. Проте, місцевими організаційними комітетами в Україні та Польщі було прийнято рішення подовжити термін подання заявок, щоб надати можливість всім бажаючим пройти відбір та приєднатися до команди волонтерів в рамках історичної події – УЄФА ЄВРО 2012. Заявки надійшли з понад 134 країн світу.

Найбільший інтерес до участі у волонтерській програмі УЄФА ЄВРО 2012 проявили мешканці Польщі та України, від яких надійшло 90% заявок.

Висока кількість заявок надійшла також від громадян Німеччини, Росії та Іспанії. Приблизно 6 000 волонтерів надаватимуть різнопланову допомогу співробітникам УЄФА у 20 різних напрямах роботи та працюватимуть у офіційних місцях турніру УЄФА ЄВРО 2012, таких як стадіони, аеропорти та готелі.

Серед напрямів роботи, які ще відкритими для подання заявок є такі як акредитація, транспортне забезпечення турніру, безпека та правопорядок, а також логістичне забезпечення турніру.

Коментуючи успішність реалізації програми за останній час, директор турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіян Лубківський зазначив: «Дуже приємно констатувати, що побоювання скептиків щодо успішності реалізації волонтерського проекту не справдилися. Більше того, Україна і Польща встановили абсолютний рекорд з набору волонтерів, про що свідчать 19 000 заявок, поданих протягом перших 3 місяців – це вдвічі більше, ніж за аналогічний період під час попереднього турніру в Австрії і Швейцарії».

Для того, щоб стати волонтером УЄФА ЄВРО 2012, необхідно заповнити он-лайн заявку на веб-сайті UEFA.com до 16 жовтня 2011 р.

Успішні кандидати мають відповідати основним вимогам: вік не менше 18 років станом на 1 березня 2012 р. та вільне володіння англійською мовою.

Відібраних кандидатів буде запрошено на співбесіди, що проводитимуться у всіх восьми приймаючих містах до листопада 2011 р.

Про стан заявок всіх кандидатів буде повідомлено до кінця грудня 2011 р.

Контакти

  • Ольга Лучка
  • РГБФ “Право і демократія”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.