bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МФ “Відродження” потрібен консультант
15.09.2011

Мета: провести аналіз проектів, підтриманих програмою “Рома України” у 2011 році в рамках конкурсу “Сприяння підвищенню працевлаштування у ромських громадах України”, та підготувати стратегію щодо подальшого розвитку напрямку.

У липні 2011 року програма “Рома України” підтримала 9 проектів ромських НДО у 5 областях України. Метою проектів є підвищити рівень працевлаштування у ромських громадах України. Основою проектів стало надання коштів ромським НУО для створення цехів та майстерень по навчанню ромів робочих професій (швеї, слюсаря, перукаря, взуттєвика, тощо) та закупівля обладнання для проведення навчань, що буде використовуватися як протягом проекту, так і в майбутньому.

Вимоги до кандидатів: 

  • вища освіта 
  • досвід роботи в громадській організації
  • досвід співпраці з або роботи у Державній службі зайнятості (бажано)
  • знання специфіки роботи Державної служби зайнятості на державному та місцевому рівнях
  • досвід роботи з проектами міжнародних організацій
  • готовність працювати з ромськими НУО
  •  готовність здійснити відрядження по України у Черкаську, Чернігівську, Закарпатську, Одеську та Харківську області.

Порядок та тривалість роботи консультанта: Тривалість роботи консультанта – 2 місяці.

1 місяць – моніторинг, оцінка і аналіз проектів напрямку “Сприяння підвищенню працевлаштування у ромських громадах України” програми “Рома України”, надання консультацій ромським організаціям щодо покращення діяльності та підвищення ефективності проектів, а також щодо забезпечення їх стабільності в майбутньому (включно з елементами бізнес-планування).

2 місяць – на основі аналізу, проведеного в перший місць роботи, написати стратегію для програми “Рома України” щодо подальшого розвитку напрямку працевлаштування ромів, зокрема щодо підтримки ромських НДО та співпраці з місцевими центрами зайнятості.

В разі успішного завершення даної роботи, можливе продовження співпраці з консультантом по цій тематиці.

Зацікавленим кандидатам просимо зголоситися до 10 жовтня на електронну пошту координатору програми “Рома України” Наталії Кияк [email protected], надіславши своє резюме та мотиваційний лист щодо Вашого досвіду у подібних сферах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.