bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр політичних студій та аналітики шукає регіональних громадських аудиторів
07.09.2011

Центр політичних студій та аналітики за сприяння Міжнародного фонду “Відродження” розпочав реалізацію проекту “Створення методики, яка дозволить аналізувати діяльність тендерних комітетів у освітянській сфері”.

Проект присвячено створенню та впровадженню методики аналізу з боку громадськості діяльності тендерних комітетів головних розпорядників коштів у галузі освіти (управлінь освіти обласних державних адміністрацій), в процесі планування та здійснення ними процедур із придбання товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти. У зв’язку з початком реалізації проекту, оголошується відбір регіональних громадських аудиторів у Рівненській, Херсонській, Чернігівській областях, які після ознайомлення із відповідною методикою, будуть проводити аналіз діяльності тендерних комітетів управлінь освіти обласних державних адміністрацій, які витрачають бюджетні кошти.

Щоб взяти участь у відборі, необхідно до 16 вересня відправити резюме, мотиваційного листа та рекомендаційного листа на електронну адресу [email protected]

Обов’язкові вимоги до громадських аудиторів:

  • зацікавленність у реалізації проекту;
  • вища освіта;
  • досвід роботи на державній службі, органах місцевого самоврядування, системі освіти, сфері державних закупівель чи громадській організації.

В кінці вересня 2011 року для відібраних громадських аудиторів буде проведений тренінг-інструктаж використання методики громадського аналізу діяльності тендерних комітетів у сфері освіти.

За детальнішою інформацією пишіть на адресу [email protected] або телефонуйте за номером: 096 497 42 25.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.