bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія тренера проекту з локального фандрейзигу
02.09.2011

Фундація імені князів-благодійників Острозьких оголошує конкурс на посаду тренера проекту з локального фандрейзингу, в рамках проекту Інституту соціокультурного менеджменту «Підтримка процесу розвитку осередків громадської активності на базі закладів культури» за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження”.

Метою цього проекту є: надати інформаційну, консультаційну, навчальну підтримку не менше 100 учасникам семінарів (творчим колективам, громадським і благодійним організаціям) різних регіонів України в проведенні благодійних концертів, вистав, виставок, гастролей, метою яких є збір пожертв та надання благодійної  допомоги вразливим категоріям громадян, які найбільше постраждали від кризи. 

Проект передбачає: Забезпечити (силами досвідчених тренерів-консультантів, які працюють із закладами культури, у малих містах і сільській місцевості) фандрейзингових супровід грантерів Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження» в рамках конкурсу «Трансформування закладів культури в осередки громадської активності та залучення творчих колективів до благодійництва».
Провести тренінги з організації мобілізаційних кампаній (в 5 регіонах) для не менше 100 учасників з різних регіонів України, надати не менше 120 консультацій для не менше 40 рганізацій, протягом тривання проекту і по його завершенню, підготовити 15 тренерів-консультантів з локального фандрейзингу (не менше 15 організацій).

Тривалість проекту: червень 2011 – березень 2012 рр.

Відбираються тренери з фандрейзингу, які будуть проводити в 5 регіонах України 2-денні тренінги.

Вимоги до претендентів.

  1. Освіта – вища, сертифікат про проходження ТОТ.
  2. Досвід роботи у громадській організації, бізнесі або закладах культури, на посадах пов’язаних із залученням ресурсів, а також досвід у залученні фінансування, проведенні тренінгів з фандрейзингу, менеджменту, маркетингу чи стратегічного і бізнес-планування не менше 5 років.
  3. Умотивоване бажання працювати у програмах співпраці громадськості з закладами культури.
  4. Володіння українською, російською мовами.
  5. Володіння навичками роботи з комп’ютерною технікою.
  6. Наявність власного чи сертифікованого тренерського курсу, спрямованого на залучення фінансування та співпрацю з закладами культури, їх ефективну діяльність
  7. Підготовка навчальної програми тренінгу та узгодження її з іншими тренерами.
  8. Підготовка комплекту роздаткових матеріалів для учасників тренінгів.
  9. Підготовка публікацій, розділів посібника з локального фандрейзингу для неприбуткових організацій.

Умови праці для претендентів

  1. 1. Заробітна плата оговорюється під час співбесіди.
  2. 2. З переможцем конкурсу підписується контракт, у якому обумовлюється функціональні обов’язки та кількість тренінгів, які слід провести.

Документи, що необхідно подати на участь у конкурсі на посаду тренера:

  1. Резюме (CV) + фотокартка
  2. Не є обов’язковою умовою, але бажано мати 1-2 цільові рекомендації від громадських організацій, бізнесу, навчального закладу, колег-тренерів або установ культури.

Документи необхідно подати в офіс Фундації імені князів-благодійників Острозьких за адресою: вул. Драгоманова,11, тел/факс (0362) 22-10-81, e-mail: [email protected] до 5 вересня 2011 р.

Рішення за результатами конкурсу буде прийнято до 10 вересня 2011р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.