bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери для участі в організації чемпіонату світу „Формула 1” на воді
04.07.2011

Чемпіонат світу „Формули 1” на воді буде однією з найяскравіших літніх спортивних подій 2011 року. Адже, це не просто спортивна подія, а нагода показати світу нашу державу. Формула 1 транслюватиметься більш ніж у ста країнах світу, шоу подивляться близько трьохсот мільйонів глядачів.

Чемпіонат пройде 30-31 липня у м. Вишгород, Київської області. Для проведення міжнародного спортивного дійства ведеться масштабна реконструкція міста Вишгорода перекладається дорожнє покриття, впорядковуються вулиці, площі, сквери, парки та місця відпочинку, що дасть змогу продемонструвати рівень європейського міста.

Хочу підкреслити, що у Київській області є всі базові умови для проведення заходів такого рівня. Ми зробимо все можливе, аби Чемпіонат Світу Формули 1 Н2О пройшов на високому рівні і ми ще не раз були господарями проведення Формули1, - наголосив голова Київської облдержадміністрації.

Промоутер „Формули 1” на воді, віце-президент компанії Idea Marketing SA Лавінія Каваллеро підкреслила, що хоч ще багато питань потребують вирішення і власне проведенню Чемпіонату передує ще багато роботи , та : „той ентузіазм, який я побачила тут надає мені повну впевненість у тому, що „Формула 1” пройде успішно”.

Олімпійський чемпіон, народний депутат України Ельбрус Тедеєв наголосив, що право проведення „Формули 1” виборюють у всьому світі так само, як і право проведення Євро -2012 та Олімпійські ігри 2022. „Формула 1” – це боротьба між державами, це політика, економіка та інвестиції. Київська область надзвичайно мальовнича своїми водоймами, вона дуже приваблива для туристів. Такий потенціал краю потрібно використовувати. Хочу віддати належне Анатолію Йосиповичу, котрий зміг вибороти право проведення „Формули 1” на воді на Київщині, - зазначив Ельбрус Тедеєв.

Нам потрібно мобілізувати людські резерви за для того, щоб провести «Формулу 1» на воді на високому міжнародному рівні. Тому, запрошуємо всіх бажаючих волонтерів долучитися до організації даного заходу. Доречі волонтери отримують унікальну можливість спостерігати за даним дійством з перших рядів, а зі знанням англійської мови з vip-місць спілкуючись зі спортсменами.

Окрім того, організатори обіцяють грандіозне шоу, з ефектною массовою постановкою, щось на зразок майдансу (близько 500 осіб), до повного складу не вистачає чоловічої половини, постановки та тренування вже почались в одному з таборів відпочинку, що під Києвом.  Всіх бажаючих волонтерів запрошуємо долучитись до організації «Формули-1» на воді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.