bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Еко-волонтерська програма
24.06.2011

Запрошуємо цього літа долучитись до команди волонтерів, які задіяні у будівництві екологічного дому у с. Баранівка, що на Полтавщині. Крім того, учасники матимуть змогу взяти участь у кількох творчих майстер-класах, відвідати славнозвісні гоголівські місця.

Ми - це громадські активісти, які належать до різних громадських рухів, або просто творчі індивідуальності, які об’єднались у прагненні побудувати спільноту однодумців.

Ми забезпечимо вас:

  • Харчуванням (врахуємо вегетаріанські уподобання) та проживанням (маємо кілька місць у домі й практично необмежені можливості з розташуванням наметів).
  • Можливістю отримати навички у будівництві дому з солом’яних блоків. Життям у мальовничій місцині – навколо пагорби, поруч сад, сосновий ліс та річка Псел.
  • Цікавим дозвіллям: наші майстрині повчать вас шотландським танцям гаптуванню м’яких іграшок, приготуванню смачних вегетаріанських страв тощо; зможете взяти участь у тренінгах з побудови команди, ефективній комунікації тощо; для вас буде можливість побувати у Миргороді, Великих Сорочинцях, на Диканьці й у Опішні, що поруч.

Що потрібно від вас:

  • Бути повнолітнім.
  • Шанувати загальноприйняті людські цінності, бути порядним, готовим дотримуватись правил проживання у домі (ми не вживаємо алкоголю й наркотиків, куримо у спеціально відведеному місці й стараємось не порушувати тиші після 11 години вечора).
  • Бути готовим працювати приблизно 6 годин на день 6 днів на тиждень.

Більш докладна інформація, план робіт та заявка на участь на сайті нашої ініціативи: baranivka.org/zaproshuyutsya-volonteri

Контактна інформація:
Валентин Бондаренко
[email protected] тел.: +38050 139 6598.

Будемо раді бачити вас у нашій команді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.