bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Procurement & Administration manager Громадська організація «Підтримка психічного здоров’я»
16.09.2024

Procurement & Administration manager в ГО

Основне місце роботи: онлайн, проживання в Києві буде перевагою

Вимоги до кандидата/кандидатки:

·         Вільне володіння українською мовою без пунктуаційних та граматичних помилок. Володіння англійською мовою B1, краще B2, на рівні, що дозволяє письмове спілкування з представниками донора та роботу з фінансовими документами.

·         Навички ведення переговорів, комунікації з постачальниками або здійснення закупівель – 1 або більше років досвіду.

·         Високий рівень комп’ютерних навичок. Впевнений користувач Excel є обов’язковим.

·         Вища освіта у сфері бухгалтерського обліку та аудиту, фінансів, економіки, менеджменту, соціальних науках або суміжних спеціальностях (бакалавр або магістр).

·         Розуміння стандартних договірних умов (включаючи фінанси, бухгалтерський облік, постачання тощо) та умов для зменшення юридичних ризиків.

·         Досвід роботи проведення закупівель у межах громадських організацій у неприбутковій сфері та гуманітарними проєктами буде перевагою.

·         Високий рівень конфіденційності та розсудливості.

·         Високий ступінь гнучкості та здатність організовувати роботу, дотримуватись термінів, розставляти пріоритети, координувати завдання з іншими підрозділами проєкту, зберігати увагу до деталей.

·         Організований і методичний підхід до роботи, бажання вчитися та розвиватися, працювати в команді.

Обов’язки та відповідальність:

·         Робота переважно дистанційно.

·         Спеціаліст із закупівель. Відповідає за проведення закупівель всього проектного обладнання, матеріалів та послуг згідно з політикою закупівель, процедурами організації та керівних принципів донорів.

·         Здійснювати пошук та налагоджувати співпрацю з надійними постачальниками, дотримуючись політики та процедур закупівель відповідно до стандартів організації та міжнародних донорів.

·         Фіналізувати та представляти керівництву результати процесу вибору постачальників.

·         Систематизувати, зберігати та підтримувати інформацію, пов’язану з процесом відбору у внутрішніх системах документообігу.

·         Забезпечувати прозорість процесів відбору постачальників та укладання контрактів як для учасників, так і для зацікавлених сторін.

·         Контролювати проходження всіх необхідних рівнів затвердження у процесах відбору постачальників, укладати контракти та оформлювати замовлення, пов’язані із закупівельною діяльністю.

·         Займатися пошуковою діяльністю, а саме організовано знаходити необхідні товари та послуги відповідної якості та кількості, забезпечувати їх безперешкодне постачання за запитом керівництва.

·         Забезпечувати відповідну якість та кількість закупівлі необхідних матеріалів, систематично перевіряючи їх надходження та зберігання.

·         Вирішувати поточні  проблеми та завдання стосовно надходження необхідних матеріалів та товарів або пошуку постачальників, вчасно повідомляти про них керівництво.

·         Здійснювати виконання доручень та вирішення інших адміністративно-господарських питань за запитом регіональних координаторів, фінансового менеджера та керівника.

·         Дотримуватись політик, правил та положень ГО Mental Health Service та міжнародних донорів.

Успішному кандидату/кандидатці ми пропонуємо:

  • Контракт на 3 місяці (жовтень-грудень 2024 року) з можливістю продовження на 1.5 років, що залежить від особистих результатів роботи. Робочий час складає 100-125 годин на місяць. Неповна  зайнятість. Оплата 35000 – 40000 грн. на місяць. Договір з ФОП 3 групи. Оплата щомісячно по акту виконаних робіт і відпрацьованому часу.

Ваші резюме із супровідним листом просимо відправляти на мейл:   [email protected] із темою листа: «Procurement & Administration manager»

Дедлайн прийому документів: до 30.09.2024 (включно).

Контакти

  • Оксана Хмельницька
  • ГО Mental Health Service
  •  [email protected]
  • +380 50 4119928

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.