bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжено_Закупівля послуг фасилітатора/фасилітаторки
29.08.2024

Громадська спілка “Мережа правового розвитку” оголошує відкритий конкурс на закупівлю послуг фасилітатора/ки.
Закупівля послуг відбуватиметься в рамках проєкту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», який підтримується програмою «ВІДНОВА» – на шляху до місцевого, інклюзивного та прозорого процесу відновлення в Україні, запроваджений Чеською республікою.
Підрядник повинен подати пропозицію згідно з доданим Запитом ціни.
Кінцевий термін подання заявок: 03 вересня 2024 року до 19:00 за київським часом.
Період заключення контракту: до 31 грудня 2024 року.
Просимо надсилати пропозиції на пошту [email protected] з темою листа “Конкурс № PF.UKR24_LDN_22 Закупівля послуг фасилітатора/ки” 
Просимо детально ознайомитись з умовами та вимогами: ІНСТРУКЦІЯ ЗАПИТ ЦІНИ № PF.UKR24_LDN_22.
Зони охоплення: 
Зона 1 –  Миколаївська область, Зона 2 – Івано-Франківська область.
Загальні обов’язки:
  • Проведення фасилітації зустрічей із залученням членів громад, місцевих організацій та органів влади для обговорення місцевих планів відновлення. Забезпечення структури та ефективності зустрічей, підтримка всіх учасників у висловленні своїх думок. Фасилітатор/ка забезпечує дотримання порядку денного та допомагає учасникам зосередитися на ключових питаннях.
  • Створення відкритого та безпечного середовища для учасників зустрічей, що сприяє активному висловленню ідей, пропозицій та конструктивному діалогу щодо розвитку громад. Фасилітатор/ка має забезпечити комфортну атмосферу, де кожен учасник може вільно висловлювати свої думки та брати участь у дискусіях.
  • Ведення дискусій, спрямованих на глибокий аналіз поточного стану громад, визначення пріоритетних кроків і розробку спільних стратегій для досягнення узгоджених цілей. Фасилітатор/ка допомагає учасникам сфокусуватися на конкретних проблемах та знайти спільні рішення, що враховують інтереси всіх сторін.
  • Забезпечення ефективної співпраці між державними структурами та громадянським суспільством, сприяння покращенню координації та вирішенню спільних проблем. Фасилітатор/ка допомагає налагодити взаємодію між різними учасниками, забезпечуючи їхню активну участь у процесі прийняття рішень.
  • Сприяння обміну думками та ідеями серед учасників зустрічей, підтримка конструктивного діалогу та пошуку консенсусу для прийняття спільних рішень. Фасилітатор/ка допомагає уникнути конфліктів, спрямовуючи дискусії в конструктивне русло та стимулюючи співпрацю між учасниками.
  • Підготовка детальних висновків та рекомендацій за результатами обговорень, які можуть бути використані для подальшої розробки та вдосконалення місцевих планів відновлення. Фасилітатор/ка відповідає за узагальнення всіх пропозицій та ідей, що прозвучали під час зустрічі, і представлення їх у вигляді чітких рекомендацій для подальших дій.
  • Забезпечення інклюзивності та доступності участі у зустрічах через використання цифрових платформ для трансляції заходів, що дозволяє всім зацікавленим сторонам брати участь незалежно від їхнього місцезнаходження. Фасилітатор/ка координує роботу з онлайн-учасниками, забезпечуючи їхню активну участь у процесі.
  • Аналіз результатів кожної зустрічі та підготовка рекомендацій щодо подальших дій, які будуть використані при розробці місцевих планів відновлення. Фасилітатор/ка забезпечує оперативний зворотний зв’язок та рекомендації, які сприяють реалізації стратегічних цілей громад.
Кваліфікаційні вимоги: 
  • Вища освіта.
  • Релевантний досвід проведення фасилітаційних зустрічей від 1 року.
  • Досвід роботи з ОГС/ОМС.
  • Гарні комунікаційні навички.
Для участі в конкурсі підрядник надає:
  1. Резюме.
  2. Заповнену та підписану цінову пропозицію у затвердженому ГС “МПР” форматі документа (Додаток А1. Запит ціни) у форматі PDF.
  3. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію ФОП 3-ї групу (якщо зареєстрований ФОП). 
  4. Копія документу, що підтверджує податковий статус ФОП 3-ї групу  (якщо зареєстрований ФОП). 
  5. Кодекс поведінки для постачальників
Якщо учасник не зареєстрований фізичною особою підприємцем:
Просимо надати лист згоду (у довільній формі) про готовність зареєструвати ФОП 3-ї групи у разі вашого відбору.
Важливо! Якщо учасник/ця конкурсу не надасть будь-який з вищезазначених документів, його/її заявка не розглядатиметься у межах подальшої оцінки.

Щодо додаткових питань, просимо звертатись на пошту [email protected]. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.